shine

Alexander Wang és Judith Leiber dollármintás táskája

2017. szeptember 02. - Romi.

alexander_wang_x_judith_leiber_2.png

Kiskutyák, koponyák hattyúk és flamingók... Mostanra aligha találni olyan formákat, melyeket Judith Leiber ne álmodott volna meg egy különleges, kristályokkal kirakott táskaként. Az amerikai tervezőnő Budapesten született, jelenleg 96 éves, mégis korát meghazudtoló kreativitással tervezi elképesztő alkalmi táskáit.

judith_leiber_fall_2017.png
Judith Leiber 2017-es őszi kollekciójának néhány darabja

Alexander Wang és Judith Leiber kollaborációja egy dollárokkal díszített minaudière (kis alkalmi táska) köré épült. A limitált kiadású táskát a tervezőnőhöz híven rengeteg drágakő díszítette, több mint tízezer fekete, szürke, zöld és tiszta Swarovski kristály formájában, melyeket olyan alakzatban rendeztek el, hogy az amerikai 100 dolláros vonalait rajzolódjanak ki. Leiber még márciusban bejelentette a New York-i tervezővel való együttműködést, akinek 2018-as tavaszi/nyári bemutatójában láthatjuk majd ezt a különleges darabot a New York-i divathéten, szeptember 9-én.

Az Alexander Wang és Judith Leiber által tervezett minaudiére-ből mindössze 20 darabot fognak gyártani. Értékesíteni pedig nem kevesebb, mint 4995 dollárért, azaz több mint egy millió forintért fogják az Alexander Wang New York-i és londoni márkaboltokban, valamint online az alexanderwang.com oldalról is megrendelhető.

források: Judithlieber × Bazaar × Buro 24

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr4812797972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása