shine

Green floral dress outfit

2018. október 07. - Romi.

zold_viragmintas_ruha_streetstyle_outfit_3.png

Sziasztok! A mai bejegyzésben az első outfit fotósorozatomat szeretném megmutatni nektek. Tudom, annyira már nem aktuális, mivel még augusztusban készítettük a képeket, de nem szerettem volna, hogy kába vesszenek. Szóval most és még az elkövetkező egy-két posztban a nyári outfiteké lesz a főszerep, de természetesen majd az őszi összeállítások is hamarosan érkeznek.

Egyébként a fotózást nem egészen úgy terveztük, ahogyan a végén megvalósult, mivel az eredetileg kiszemelt helyszínen feltűnt két fura alak és mikor az egyik már harmadszor jött el mellettünk, minden alkalommal egyre közelebb és közelebb hozzánk, átsétáltunk egy másik részre (ott készült a közeli táskás kép), de miután ott is rövidesen megjelentek, tettünk egy nagyobb sétát és a háttérben látható kőfal lett a végleges helyszín, ami  bár közel sem olyan volt, mint amilyet eredetileg elképzeltem, viszont addigra már annyit mászkáltunk a tökéletes helyszín megtalálásához, a harmincvalahány fokos hőségben, hogy inkább megelégedtem ezzel és azt hiszem annyira azért nem lett vészes a végeredmény.

dsc_0066_2.png

dsc_0062.png

dsc_0042.png

dsc_0064.png

dsc_0053_psd.png

dsc_0073.png

Ha szeretnétek hasonló képeket látni, akkor kövessetek a @speakyourstyleblog néven Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr5114214397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása