shine

Pat McGrath új sminkkollekciója

2017. augusztus 17. - Romi.

pat_mcgrath_247.pngA legendás sminkmester újabb kollekciót készül piacra dobni, ám ezúttal nem egy limitált szériáról van szó (mit ahogy az eddigiekben), így azok is könnyedén beszerezhetik ezeket a darabokat, akik eddig nem voltak elég gyorsak ahhoz, hogy lecsapjanak a korlátozott számban kibocsátott termékekre.

pat_mcgrath_1.jpg

A kollekció hét olyan terméket tartalmaz, amelyet már korábban piacra dobott a sminkmester, és köztük lesz a Skin Fetish 003 nevű highlighter is, mely még tavaly áprilisba debütált.

pat_mcgrath_2.jpg

"A legtöbb szín olyan, amit 25 éve rendszeresen használok" nyilatkozta Pat McGrath.

A sminkmester rengeteg nagy márkával dolgozott már együtt legyen szó a kifutókról, vagy a luxusmárkák sminktermékeinek megalkotásáról. Ebben a kollekcióban az általa kedvelt és legtöbbet használt színek fognak megjelenni. Igaz, ezek a paletták nem annyira hétköznapra való darabok, azonban annál különlegesebbek. Egy-egy esti smink elkészítéséhez, alkalmi viseletként tökéletes választás lehet, amennyiben nem sajnálunk kiadni értük $125-t (kb 32 000 Ft).

pm-3.jpg

McGrath az elmúlt két évet a 24/7 kollekció megálmodásával töltötte. A termékek két hullámban fognak érkezni, elsőként szeptember 16-án negyven rúzs árnyalattal (ebből 9 MatteTrance és 31 LuxeTrance), majd szeptember 28-án 11 darab szájkontúr ceruzával, 5 különböző szemceruzával, egy szempilla spirállal és egy 10 árnyalatos szemhéjpúder palettával, mely három színkombinációban lesz elérhető. Ebben a hónapba titkos, eladásokat is tartanak, melyekről a hírlevélre feliratkozottak kapnak értesítést. A nagyközönség számára pedig a termékek szeptember 16-ától lesznek elérhetők a patmcgrath.com-on, illetve október 6-án érkeznek a Sephora-ba.

forrás: Elle × WWD

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr6012755900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása