shine

Különleges Resort lookbookok

2018. augusztus 06. - Romi.

2019-es_resort_kollekciok_lookbookja.png

Sziasztok! Ennek a posztnak eredetileg nagyjából egy hónapja ki kellett volna mennie, azonban úgy alakult, hogy csak mostanra sikerült befejeznem. Szóval tudom, hogy már annyira nem aktuális a dolog, de mivel egyrészt nem szerettem volna félbehagyni ezt a sorozatot, másrészt már amúgy is elég sokat dolgoztam vele, gondoltam befejezem, hátha valakit így utólag is érdekel. A későbbiekben egyébként majd még reményeim szerint érkezik egy lookbook és egy kifutós bejegyzés is, most pedig olyan márkákról olvashattok, mint a Marchesa, David Koma és az Off-White.

david_koma_resort_kollekcio_2019_divatblog.png

David Koma

David Koma Resort kollekcióját letisztult darabok és asszimmetrikus szabásvonalak jellemezték. A kollekció fő színei a fekete és fehér árnyalatok voltak, amelyekhez egy kevés rózsaszín és kék, illetve bársony virágminták párosultak. Jellegzetes kiegészítő elemek voltak a bőrökön és egyéb anyagokon megjelenő cipzárok, az ezüst flitterek, gyöngyök és csipkés részletek, ám a leglátványosabbak ezek közül mégis a Swarovski kristállyal díszített darabok voltak. A lookbooknak továbbá volt egy 80-as évek inspirálta vonala, mely a hatalmas, puffos vállakon, a szűkített derék részeken, karcsúsított fazonokon és vastag öveken mutatkozott meg.

la_vie_rebecca_taylor_resort_kollekcio_2019_lookbook.png

La Vie Rebecca Taylor

Egy igazán laza és csajos kollekciót mutatott be a márka idei Resort lookbookjában. A farmer anyagok és apró virágminták kissé vintage hangulatba csaptak át, a játékos fodrok és azsúrozott darabok pedig egy igazán kifinomult, romantikus összhatást keltettek. Mindezen még az apró leopárdminták sem változtattak, ugyanis tökéletesen beleolvadtak a kollekcióba ezáltal különleges mégis hétköznapi ruhakölteményeket mutatva be.

victoria_victoria_beckham_resort_kollekcio_2019_lookbook.png

Victoria Victoria Beckham

Victoria Beckham ezúttal a 80-as évekből merített ihletet, és csak úgy árad a kollekciójából a retro hangulat. A farmer anyag és az elegáns blézerek tökéletes összhangját láthattuk, továbbá a bőr is hódított mind dzseki, mind ruha formájában, melynek a vállrészét még egy kis puffos díszítéssel is megbolondította a tervezőnő. A rezesen fénylő anyagok és a tűzijáték mintákkal díszített darabok pedig egy kis disco hangulattal fűszerezték meg mindezt. A kollekciónak továbbá hangsúlyos kiegészítői voltak a hatalmas fülbevalók és a szintén retro hangulatot idéző napszemüvegek.

giamba_resort_2019_kollekcio_lookbook.png

Giamba

Giambattista Valli lookbookjában egyaránt jelen vonltak a fodrok, rojtok, azsúrozott anyagok és csipkék. A tervező a személyiség sokszínűségét akarta megjeleníteni mely egy kifinomult, eklektikus összhatást eredményezett. A retro dzsekik, könnyed kendők és sokszínű minták min-mind ezt a vonalat erősítették, továbbá kiegészítőként hangsúlyos darabjait képezték a kollekciónak az ezüstösen csillogó csizmák, illetve a karika fülbevalók.

off-white_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Off-White

Az Off-White idei Resort lookbookjában a sportos darabok kerültek előtérbe. A kollekció fő motívumát a virágminták alkották, de megjelentek sárga illetve barna árnyalatokban játszó terepmintás, csíkos és kockás darabok is. Mindemellett feltűntek esőkabátok, és olyan kiegészítők, mint a szalag chokerek, statement nyakláncok, dupla nyilakat ábrázoló részletek és a neon zöld zoknik, valamint kesztyűk. A ruhákon továbbá olyan feliratok jelentek meg, mint a "black dress", "leggings" vagy a táskákon található "sculpture", de a márkanév is több darabon feltűnt.

marchesa_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Marchesa

Mesebeli ruhakölteményeket láthattunk a Marchesa idei Resort lookbookjában. A romantikus elemekkel átszőtt estélyiket lágy, habos fodrok, azsúrozott részletek és csipkék tarkították. A ruhákon továbbá megjelentek a virágminták különböző formákban, olykor hímzett motívumokként, máskor anyagból készült rózsák formájában díszelegtek gyöngyökkel kiegészítve. Mindemellett tollak, többsoros nyakláncok, fényes selyem anyagok és tüll részletek egészítették ki a ruhakölteményeket. A legkülönlegesebb díszítőelemet mégis a térbeli és teljes mértékben valósághű orchideák jelentették, melyek megjelentek a ruhákon, fejdíszeken és öveken egyaránt.

stella_jean_2019_resort_kollekcio_lookbook_divatblog.png

Stella Jean

Élénk színek és gazdag motívumok jellemezték a Stella Jean Resort kollekcióját. Különösen a piros és kék árnyalatok játéka volt szembetűnő, melyek több szetten is visszaköszöntek. A különböző mintákat mesterien kombinálta a tervezőnő, így mindössze egyetlen ruhadarabon ötvözte a kék kockákat, piros virágokat, fekete-fehér csíkokat és a barna leopárdmintákat, továbbá olyan motívumok díszítették a ruhakölteményeket, mint a pálmafák, szörfdeszkák, vízisíző emberek, hullámok és vulkanikus hegyek a Stella Jean logóval kiegészítve. Mindezt gyöngyökből kirakott banánok, virágok és ananászok, valamint szintén gyöngyből, illetve kauri csigákból készült bokaláncok egészítették ki.

blumarine_resort_kollekcio_2019_lookbook_divatblog.png

Blumarine

A Blumarine idei Resort lookbookjában igazán kifinomult, nőies darabokat láthattunk. A kollekció a romantika jegyében született meg, így a fodrok, virágminták és csipkék több darabon is visszaköszöntek. A minták terén a rózsakertet megelevenítő motívumok képezték szerves részét a kollekciónak, mindezt egy viktoriánus hangulatú köntösbe bujtatva.

au_jour_le_jour_resort_kollekcio_2019_lookbook_divatblog.png

Au Jour Le Jour

Az Au Jour Le Jour Resort kollekciójában a 80-as évek végének és a 90-es évek elejének keveréke jelent meg. A lookbookban hódítottak a különböző motívumok: csíkok, pöttyök, virágok, kockák, zebracsíkok, valamint tyúkláb- és leopárdminták formájában. A ruhákat továbbá nyakkendők, mellények, hajpántok, vékony övek, gyöngyökkel kirakott virágok, valamint "ajlj" feliratok és névjegykártyák egészítették ki.

forrás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr8414069917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása