shine

A nyár legtrendibb táskái

2018. július 01. - Romi.

2018-as_nyari_taskatrendek_divatblog_strandszezon.png

Sziasztok! Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem azokat a táskákat, amelyek az idei nyár legtrendibb darabjainak számítanak, így olvashattok egy keveset a necc, gyöngyös illetve fonott táskákról, inspiráció gyanánt pedig néhány street style fotót is gyűjtöttem.Természetesen a bejegyzésből azt is megtudhatjátok, hogy a képeken látható darabokat, vagy az ahhoz hasonlókat hol és mennyiért tudjátok beszerezni, illetve néhány apróbb tippet is írtam, hogy melyiket mivel érdemes viselni.

2018-as_nyari_taskatrendek_fonott_taskak_es_kosarak_divatblog.png

képek: × × × ×

fonott_taska_bershka_nyari_taskatrendek_divatblog.pngBershka
5995 Ft

zara_2018_nyari_taskatrendek_divatblog_fonott_taskak.pngZara
9995 Ft

zara_fonott_taskatrend_2018_nyar_divatblog.pngZara
8995 Ft

fonott_taskatrendek_divatblog_2018_nyar_nini_molnar.pngNini Molnar
105 910 Ft

Fonott táskák

Talán a fonott táskák nevezhetők az idei év legnagyobb kedvenceinek. Ezen daraboknak a legszélesebb a kínálata és a formavilágukat tekintve is rendkívül változatosak: a már régóta hódító kör alakú darabok, a szögletes, kissé ládára emlékeztető táskák és a gyakorlatilag már kosárnak minősülő darabok min-mind megtalálhatók az üzletek kínálatában. Színek terén azonban elég visszafogottak, főként a barna árnyalatok hódítanak, de azért a fekete és fehér kedvelői is megtalálhatják a számukra megfelelő darabokat. Farmerrel és fehér vászon ingekkel kombinálva tökéletesek, sőt elegánsabb ruhákkal párosítva is megállják a helyüket, ráadásul a strandon is remek társunk lehet egy ilyen táska.

2018_taskatrendek_nyar_gyongyos_taskak_divatblog.png

képek: × × × ×

gyongyos_taska_zara_nyari_taskatrendek_2018_divatblog.png
Zara
9995 Ft
gyongyos_taska_mango_nyari_taskatrendek_2018_divatblog.png
Mango
17 995 Ft
koves_taska_mango_nyari_taskatrendek_2018_divatblog.png
Mango
11 995 Ft
nyari_taskatrendek_mango_gyongyos_taska_2018_divatblog.png
Mango
11 995 Ft

Gyöngyök

A gyöngyökből/kövekből készült táskák szintén igen nagy népszerűségnek örvendenek. Fonott társaikhoz hasonlóan ezek is rendkívül jól kihasználhatók, legyen szó elegáns vagy lazább hétköznapi outfitről. Blézerekkel, ruhákkal és szoknyákkal egyaránt remekül mutatnak, de olyan basic darabokkal is bátran kombinálhatjuk, mint a farmernadrág vagy a bőrdzseki. Plusz pont lehet, hogy az ügyesebb kezűek akár saját maguknak is elkészíthetnek egy egyedi darabot, ha azonban nem vagyunk a diy mesterei, akkor érdemes inkább a fast fashion üzletek polcain szétnézhetünk, bár itt közel sem olyan széles a kínálat, mint a fonott táskák esetében.

2018_nyari_taskatrendek_netz_taskak_halos_taskak_divatblog_1.png

képek: × × × ×

halos_taska_mango_nyari_taskatrendek_2018_divatblog.png
Mango
13 995 Ft
nyari_taskatrendek_zara_divatblog_2018_halos_taska.png
Zara
8995 Ft
nyari_takatrendek_halos_taskak_mango_2018_divatblog.png
Mango
11 995 Ft
nyari_taskatrendek_bershka_halos_taska_2018_divatblog_v1.png
Mango
3595 Ft

Necc táska

Kevésbé felkapott trend, de azért a necc táskákkal is szép számmal találkozhattunk designer márkák kollekciójában és Instagrammon egyaránt. Igaz, hogy én most szokás szerint itt is a fast fashion-ök kínálatából szemezgettem, azonban ebay-en például már ezer forint alatt is hozzá lehet jutni az egyszerűbb darabokhoz, szóval egy meglehetősen pénztárcabarát őrületről van szó. A necc táskákat inkább hétköznapi, lazább darabokkal mutatnak jól, így tehát egy farmernadrág, egy egyszerű póló vagy egy csíkos ruha tökéletes választás lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr7314076557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása