shine

Gigi Hadid és Stuart Weitzmannal cipőkollekciója

2017. november 17. - Romi.

gigi_hadid_x_stuart_weitzman_kozos_kollekcioja.png

Gigi Hadid és Suart Weitzman, a tavalyi bakancsok után idén három különböző színben kapható mule-t mutatott be egy kollaboráció keretében. A cipőkből két típus kapható, melyeket "eyelove" és "eyelovemore" névre kereszteltek. A lábbeliket misztikus motívumokkal díszítették, melyek az ördög szemét szimbolizálják.

A cipők kialakítása bár inkább a melegebb hónapokat idézi, a gyapjúbélésnek köszönhetően kellő meleget biztosít a hűvösebb napokra is. A három darabos basic színekből álló kollekció egy fekete, egy barna és egy szürke lábbelit tartalmaz. A kollaborációnak egy jótékonysági vonala is van, ugyanis együttműködnek a Pencils of Promise nevű szervezettel, melynek célja iskolák építése olyan országokban, mint Ghána és Guatemala.

stuart_weitzman_x_gigi_hadid_eyelove_mule_png.jpg stuart_weitzman_eyelove_mule.jpg

Eyelove Mule $498

stuart_weitzman_x_gigi_hadid_eyelovemore_mule_png.jpg

Eyelovemore Mule $598

"Régóta szerettem volna egy pár olyan cipőt, ami melegen tart ősszel, és búcsút inthetek a hideg lábujjaknak. Az ördög szeme egy erőteljes szimbólum, ami megvédi viselőjét a negatív energiáktól. Ez lelkileg megnyugtató, mindemellett gyönyörű, elragadó és magára vonzza a tekinteteket. A világos színek mindig megmosolyogtatnak, és emlékeztetnek arra, hogy miért alkottuk meg ezeket a cipőket - ők képviselik az elkötelezettséget a Pencil  of Promise iránt, hogy a szervezet három további iskolát építhessen. Nézz ki jól, csináld jól" mondta Gigi Hadid, akivel egy kampányvideó is készült, ezt ide kattintva tudjátok megnézni.

gigi_hadid_x_stuart_weitzman_devil_eye.jpg

források: PopsugarBazaar

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr2813289397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása