shine

Christian Louboutin és az ikonikus piros talpak története

2017. augusztus 19. - Romi.

christian_louboutin_es_a_piros_talpak_tortenete_5.pngGondolkodtatok már azon, mi lehet a Christian Louboutin cipők piros talpának története? Nos, akár igen, akár nem, ebből a bejegyzésből most megtudhatjátok, hogy a tervező, hogyan álmodta meg ezeket a mára már ikonikussá vált darabokat, a cipőket melyekről nők milliói álmodoznak és helyezik kívánságlistáik élére.

christian_louboutin_cipo_es_a_koromlakk.jpg

A Christian Louboutin cipőtalpak története sokáig rejtély volt, ám most fény derül a piros szín ötletének eredetére. A tervezőt egy egyszerű körömlakk inspirálta, melyet egyik asszisztensétől vett el. Louboutin a lakkal befestette egyik cipője fekete talpát, pusztán kíváncsiságból, szerette volna látni, hogy hogyan mutat a cipőn a szín. Nagyon megtetszett neki az összhatás és ettől kezdve minden általa tervezett cipő talpát ezzel a színnel készítette el, mely hamar a védjegyévé vált.

Szerencsére a tervező ma már nem körömlakkal színezi a cipőtalpakat, ám az ihletet adó árnyalat megvásárolható a márkánál Rouge Louboutin néven.

források: Bazaar
képek: × ×

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr6212762626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása