shine

Izgalmas lookbookok az idei Resort kollekciókból

2018. június 27. - Romi.

2019-es_resort_kollekciok_lookbook_1.png

Sziasztok! Ma újabb Resort kollekciókkal érkeztem, ez alkalommal pedig olyan márkákról olvashattok, mint Victoria Beckham, Elie Saab, Antonio Marras, Delpozo és Stella McCartney. A romantikus daraboktól kezdve az elegáns ruhakölteményeken át egészen a legvagányabb szettekig láthattok néhány kiragadott képet a 2019-es lookbookokból.

redone_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Re/Done

Sean Barron és Jamie Mazur kollekciója laza, kényelmes darabokból állt, ahol természetesen a farmer anyag állt a középpontban, melyek nadrágok és dzsekik formájában jelentek meg a lookbookban, de még olyan darabok is feltűntek, mint a sima, pánt nélküli crop top, vagy a patchwork technikával készült ruha. Ezen kívül gyapjú pulóverek, játékos rojtok, vastag övek és leopárdmintás cipők egészítették ki a szetteket. Megjelentek továbbá elegáns blézerek, sportos térdzoknik, széles hajpántok és pufi kabátok, melyek remekül feldobták a vintage darabokat.

alc_2019_resort_tavasz-nyar_lookbook.png

A.L.C.

Andrea Lieberman kollekciójában a laza és elegáns darabok mesteri párosításait láthattuk. A kapucnis pulóverek, melegítőnadrágok, garbók és farmer anyagok mellett ugyanis megjelentek elegáns kabátok, pliszírozott szoknyák valamint virágmintás darabok. Hódítottak továbbá az overálok, a bőr anyagok, kötött pulóverek, garbók és felsliccelt szoknyarészek, melyek letisztult mégis változatos lookbookot eredményeztek.

naem_khan_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Naeem Khan

Naem Khan kollekciója meglehetősen változatosra sikeredett, ugyanis megjelentek bársony anyagok, csillogó rojtok, hangsúlyos, kövekkel kirakott darabok, virág-, állat és levélminták, továbbá horgolt és csipkés részletek is feltűntek. Természetesen az estélyik sem maradhattak ki, melyeket elegáns chiffon anyagokkal, valamint gyöngyökkel és flitterekkel kiegészítve álmodott meg a tervező.

victoria_beckham_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Victoria Beckham

Victoria Beckham kollekcióját a letisztult, minimalista vonalak jellemezték: egyszínű, kötött garbók, blézerek, ingek és extra hosszú kosztümnadrágok tűntek fel a tervezőnő lookbookjában. Mindemellett jellegzetes elemét képezték a kollekciónak a terepmintás darabok, melyek táska, póló és nadrág formájában hódítottak, valamint egy elegáns, fehér kabáton is megjelent a derékrészt díszítve. Állatmintás darabok is helyet kaptak, melyek a természetestől eltérő sárga, bordó és kék árnyalatokban pompáztak.

antonio_marras_resort_kollekcio_2019_lookbook.png

Antonio Marras

Antonio Marras Resort kollekciója mögött egy kissé különös ugyanakkor érdekes történet áll. "Cso-Cso-Szán találkozik Sailor Moon-nal" mondta a tervező, utalva a híres opera, a Pillangókisasszony főszereplőjére és a szintén rendkívül ismert japán anime sorozatra. "Ők metaforák a yin-yang dinamikára, mely minden nő természetében megtalálható: gyengédség és erő". Ezek találkozásából született meg a kollekció, egy stílusos, mégis szokatlan összhatást jelenítve meg.

alexachung_resort_kollekcio_lookbook_2019.png

ALEXACHUNG

Alexa Chung Resort lookbookja a hétköznapi viselettől az alkalmi darabokig mutat be igazán csajos, valamint elegáns ruhakölteményeket. A kockás darabok mellett apró virágmotívumok és fodros díszítések is megjelentek, továbbá hangjegyekkel díszített kötött pulóver, és balerinákat, illetve masnikat ábrázoló, nyomott mintás darabok is feltűntek a kollekcióban. Mindezeket kiegészítették a szellemet formázó fülbevalók és a fekete, necc harisnyák.

delpozo_resort_kollekcio_2019_lookbook.png

Delpozo

Josep Font, a márka kreatív igazgatója ezúttal a koreai festő, Kwang-ho Lee munkáiból merített ihletet. A kollekció fő motívuma a virágminta lett, mely halvány árnyalatokban díszítette a ruhadarabokat. Természetesen a különböző térbeli elemek is megjelentek, absztrakt virágok, masnik, valamint fodrok formájában. Mindemellett csíkos minták, piros és rózsaszín árnyalatok játéka, továbbá neon sárga színek is feltűntek az idei Resort lookbookban.

r13_lookbook_resort_kollekcio_2019.png

R13

Az R13 egy gazi rock 'n' roll stílusú márka, így az idei Resort kollekció lookbookjában is több szakadt farmer, flaneling és persze bőr dzseki is feltűnt. Chris Leba, a márka designere továbbá megszállott rajongója a Ramones együttesnek, így a banda logója több pulóveren is visszaköszönt, valamint David Bowie arcképe is feltűnt a népszerű pólóin. Mindezek mellett a kollekció meglehetősen látványos részét képezték a platform csizmák, flatform bakancsok, a csillogó blézer és a sárga, párduc mintás darabok.

fausto_puglisi_resort_2019_lookbook.png

Fausto Puglisi

Fausto Puglisi kollekciója egyfelől vidám színekből álló, tengerparti nyaralást felelevenítő ruhakölteményeket mutatott be, melyek a Miami Beach hangulatát idézik, másfelől egy vagány, rockos vonalat is követett a tervező. A ruhákat vastag, bőr övek, láncok és fejet formáló napok díszítették, hatalmas, arany fülbevalókkal kiegészítve. Megjelentek továbbá flitterek, bőr részletek, asszimmetrikus vonalak, fém szegecsek és hosszú combcsizmák fekete és sárga színekben, fémes díszítésekkel. A ruhákon továbbá megjelentek pálmafa minták, metallica fonttal készült Fausto feliratok, valamint a tervező saját elmondása szerint a Tour of America szlogennel jellemezné kollekcióját, mely felirat formájában több darabon is megjelent.

elie_saab_resort_kollekcio_2019_lookbook.png

Elie Saab

Elie Saab kollekciójában hódítottak a fodros darabok, hullámzó chiffonok, romantikus csipkék és a hatalmas pipacs minták, melyek szerves részét képezték a kollekciónak. Mindezt apró flitterek, fűzővel kiegészített dekoltázsok és elegáns, csillámló, valamint áttetsző részletek egészítették ki. Az elegáns estélyik mellett egy vagányabb, rojtos szarvasbőr dzseki is helyet kapott a kollekcióban, továbbá fátyolszerű szoknyák, hímzett virágok és azsúrozott darabok varázsolták még különlegesebbé a kollekciót.

osman_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Osman

Osman Yousefzada lookbookjában a legegyszerűbb, hétköznapi viselettől kezdve az elegánsabb darabokon át egészen az estélyi ruhakölteményekig láthattuk a tervező által megálmodott szetteket. A játékos fodrok és hatalmas harangujjak nagyszerűen kiegészítették egymást, továbbá bohém rojtok is feltűntek a kollekcióban. Megjelentek továbbá vagány, bőr anyagok és chiffon szoknyák, valamint olykor ezek kombinációja is fellelhető volt a lookbookban. A divatház mottója, a Be True felirat több pólón visszaköszönt egy anatómiai ábrázolású emberalak formájában. A leghangsúlyosabb részét talán mégis a csillogó estélyik képezték a kollekciónak, az ezüst flitterek és arany, vinil ruhaköltemények pedig egy igazán lenyűgöző összhatást eredményeztek.

stella_mccartney_resort_kollekcio_2019_lookbook.png

Stella McCartney

Stella McCartney Resort kollekciójában megjelentek a nőies, csipkés darabok, ugyanakkor a maszkulin vonalak is feltűntek különösen blézerek formájában. A tervezőnő továbbá a nadrágok sokszínűségével is játszott, így megjelentek egyszerű cigaretta nadrágok, extra hosszú darabok, trapéz szárak, felsliccelt részek, buggyos fazonok és palazzok. Megjelentek továbbá hosszan lelógó rojtok, valamint hódított a holdkeltét szinte festőien megelevenítő kék pufi kabát és vörös árnyalatokban játszó sportos nadrágkosztüm.

paco_rabanne_resort_kollekcio_2019_lookbook.png

Paco Rabanne

Julien Dossena, a márka kreatív igazgatója ezúttal a 90-es évek inspirálta ruhakölteményeket mutatott be lookbookjában, melyek csipkés részletekkel, valamint egy gyöngyökkel kirakott szoknyával egészültek ki. A sárga esőkabátok is szerves részét képezték a kollekciónak, valamint az azonos színben pompázó, oroszlános logóval ellátott póló is, melyekhez lelógó, flitteres szoknya párosult. Mindemellett vagány leopárdminták tarkította ruhadarabok, illetve cipők és harisnyák, továbbá lakkozott csipkés darabok varázsolták még emlékezetesebbé a kollekciót.

la_doubley_2019_resort_kollekcio_lookbook_divatblog.png

LaDoubleJ

Gazdag mintákkal díszített ruhaköltemények jellemezték J.J. Martin Resort kollekcióját. A virágmotívumok sokszínű megjelenése, a madarakat ábrázoló darabokkal kombinálva, telt színekkel kiegészítve egy igazán különleges összhatást eredményezett. Mindemellett szemkápráztató kaleidoszkopikus minták, hatalmas rózsaszín pöttyök és kánkán táncmozdulatokat imitáló absztrakt emberfigurák díszítettek néhány ruhakölteményt. A legizgalmasabb darab mégis talán a majdnem tenyérnyi nagyságú kör flitterekkel díszített szoknya volt, melyet tollas részletek egészítettek ki. A fényes, brokát anyagok egy elegánsabb vonalat vittek a kollekcióba, amiket statement fülbevalókkal egészítettek ki.

roksanda_resort_lookbook_2019_kollekcio_divatblog.png

Roksanda

Roksanda Ilincicre, a márka alapítójára nagy hatással voltak Helen Frankenthaler, festőművész munkái. A kollekció így nem meglepő módon tele volt absztrakt mintákkal, ezen belül a kancsó körvonalas motívuma jelent meg több darabon is. Az elegáns blézereket pliszírozott szoknyákkal, valamint sportosabb kosztümnadrágokkal párosította a tervezőnő. Kiegészítőként megjelentek hatalmas, arany brossok, hosszú kendők és két-három darabos táska együttesek. A legkülönlegesebb részét a kollekciónak mégis talán a ruhák saját anyagából megformált geometrikus minták voltak, melyek különböző méretekben, formákban és flitterekkel kiegészítve díszítették a ruhakölteményeket.

forrás: Vogue

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr5814056080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása