shine

Csodálatos lookbookok designer márkáktól

2018. június 13. - Romi.

2019-es_resort_kampanyfotok_1.png

Sziasztok! Az előző bejegyzésben már olvashattatok többek közt a Burberry, Roberto Cavalli, Oscar De La Renta és Givenchy resort kollekciójáról, most pedig olyan márkák kerülnek terítékre, mint a Versace, Fendi, No.21 és Balmain. Az egészen letisztulttól kezdve a legőrültebb darabokig láthattok képeket az egyes ruhakölteményekről a lookbookokból kiragadott fotókon keresztül.

fendi_2019_tavaszi-nyari_resort_kollekcio.png

Fendi

A maszkulin és feminin vonalak elegyedéből született meg a Fendi legújabb kollekciója, mely éles szabásvonalakat követett. A szűkített derékrészeket csatos övek fogják össze, valamint mindez cigarettanadrággal és rakott szoknyákkal párosul. Az elegáns gallérok és mandzsetták, a mikrokockás kosztümök pedig igazán elegánssá varázsolták a kollekciót. Az összeállításoknak pedig a csillogó cowboy csizmák kölcsönöztek egy meglehetősen egyedi és szokatlan összhatást

altuzarra_2019_tavaszi-nyari_resort.png

Altuzarra

Joseph Altuzarra már hosszú ideje rajongója André Aciman Szólíts a neveden című regényének, és mikor tavaly novemberben megjelent a film is Luca Guadagnino rendezésével, a tervezőt ismét elvarázsolta a mű. A kollekcióra továbbá nagy hatással volt a nyári Olaszország szépsége, ahol a szüleivel töltött el némi időt saját otthonukban  egy Róma és Nápoly közötti vidéki városban. Különösen a táj inspirálta, mely megjelent több kötött ruhakölteményen is.

patrow_ss_2019_resort.png

Partow

Nellie Partow új lookbookjának arcául a 38 éves kanadai modellt, Tasha Tilberget választották, aki tavaly tért vissza a kifutókra a 2018-es Fall kollekciók bemutatásakor. A képek és a ruhák a modell saját stílusát tükrözik; a letisztult vonalak, a kötött pulóverek, overálok és ballonkabátok mind-mind olyan darabok, melyeket Tilberg a mindennapokban is viselni szokott.

victor_glemaud_ss_2019_resort_kollekcio.png

Victor Glemaud

Kötött anyagok és élénk színek jellemezték a Glemaud kollekcióját, melyet csíkos minták díszítettek olykor visszafogott fekete-fehér árnyalatokban, olykor neon színekkel párosítva. A vibráló árnyalatok együttese egy tökéletes tengerparti nyaralás hangulatát idézték, és hogy teljes legyen az összkép, mindezt műanyag szandálokkal és hatalmas szalmakalapokkal egészítette ki a tervező.

no21_ss_resort_2019.png

No.21

A No.21 kollekciójára hatással volt a nyári Nápoly hangulata, mely minták formájában több darabon is visszaköszönt. Olyan ruhadarabok tűntek fel a kampányfotókon, mint a cipzáros szoknyák, hímzett anyagok, kötött felsők és foltvarrással készült ruhaköltemények, melyekhez olykor párosult egy-egy flitteres felső, vagy tollakkal díszített részletek. Kiegészítőként a táskák kötélből készült pántjai és a masnis, derékhangsúlyos övek vittek egy kis csavart a kollekcióba.

diane_von_furstenberg_2019_resort_tavasz-nyar.png

Diane von Furstenberg

Élénk, vibráló színek jellemezték Dian von Furstenberg kollekcióját, mely rengeteg mintás darabot sorakoztatott fel. Köztük megjelentek olyan megszokott motívumok, mint a csíkok, feliratok és párducminták, de néhány szitakötőkkel és tollakkal díszített darab is feltűnt a kollekcióban. Mindezt olyan hangsúlyos elemekkel párosította, mint a hatalmas, színes flitterek. Mindemellett a letisztultabb darabok, sportosabb szettek és kötött, bordázott anyagok is megjelentek egy-egy ruhaköltemény erejéig.

balmain_resort_tavasz-nyar_2019_1.png

Balmain

A Balmain ezúttal is egy rendkívül feltűnő kollekciót álmodott meg, a fényes anyagok, flitterek és fémes részleteknek köszönhetően ugyanis nem volt hiány a csillogásban. Ám ennyiben nem merülnek ki a hangsúlyos elemek, a hatalmas gyöngysorok, óriási fodrok, statement övek, túlméretezett válltömések, láncok és tollas részletek mellett már szinte hétköznapi hatást keltenek a trapéz nadrágok, laza kötésű anyagok és szegecsek. Összességében tehát egy rendkívül sokszínű és változatos, ugyanakkor igazán extravagáns kollekcióról beszélhetünk.

gabriela_hearst_2019_resort_tavasz-nyar.png

Gabriela Hearst

Elegancia és egyszerű, letisztult vonalak jellemezték Gabriela Hearst kollekcióját, melyben hangsúlyos szerepet kapott a ruhák derék része, melyet alakkövető szabásvonalakkal és övekkel emelt ki a tervezőnő. Megjelentek továbbá olyan különlegesebb darabok is, mint a gyöngyökkel kirakott földig érő ruha, a kötött poncho, valamint rojtos részletek tették játékosabbá az egyes darabokat. Kiegészítő gyanánt a táskák szolgáltak, melyek hol elegáns övtáska formájában, hol fiókokat imitálva, hol pedig hatalmas shopperek formájában jelentek meg.

ports_spring_summer_2019_resort.png

Ports 1961

Foltvarrás, kötött anyagok, pólóruhák és a színek harmonikus játéka jellemezte a Ports idei kollekcióját. A csipkés részletek és asszimmetrikus vonalak nagyszerűen kiegészítették az egyes ruhakölteményeket, ahogy a blézerek és a kockás minták is tökéletes elemei voltak a kollekciónak. A ruhadarabok érdekességét mégis az ujjatlan ballonkabátok, az ingekről és ruhákról lelógó cipőfűzők és a farmer darabokról szintén lelógó cérnák adták.

sonia_rykiel_tavaszi-nyari_resort_kollekcio.png

Sonia Rykiel

A Sonia Rykiel kollekciója rendkívül gazdag mintákkal rendelkezett, a táskákon és öveken megjelenő kígyóbőr és az apró virágmotívumok mellett patchwork technika is jellemezte a ruhakölteményeket, melyek olykor egyszínű anyagokból, olykor pedig a farmer és kockás minták együtteseként jelent meg. A bőr anyag mellett a tweed is jelentős szerepet kapott, valamint játékos rojtokkal egészítették ki az egyes darabokat.

versace_resort_kollekcio_2019_tavasz-nyar.png

Versace

Feltűnő darabok és vibráló színek jellemezték a Versace Resort kollekcióját. A tervezőnő a hangsúlyt ezúttal is a derékra fektette, melyet vastag övekkel emelt ki. Visszatérő anyag volt a bőr, ezen kívül a tyúklábminták is hódítottak fekete-fehér, illetve piros-fehér párosításokban. A leglátványosabb talán mégis a színes kockákkal tarkított ruhadarabok voltak, melyeket kockánként egy-egy iniciálé díszített. A szetteket berettel egészítette ki Donatella Versace, ezen kívül brossokkal, kulcstartókkal és statement ékszerekkel tette teljessé az összeállítások.

adam_lippes_resort_2019_tavasz-nyar.png

Adam Lippes

Adam Lippes kollekcióját az elegancia jellemezte, a letisztult vonalakat kockás és virágminták egészítették ki. A tollak, rojtok és fodrok kellően izgalmassá varázsolták a kollekciót, a selyem használata, a blézerruha és a csillogó estélyik pedig még kifinomultabbá alakították az összhatást. A legizgalmasabb részletet mégis a lila, fényes combcsizmák nyújtották, melyek egy kis extravaganciát is belecsempésztek az elegáns szettekbe.

prabal_gurug_resort_kollekcio_2019.png

Prabal Gurug

Kockás, virágos és batikolt mintájú anyagok hódítottak Prabal Gurug resort kollekciójában. Az élénk színekben pompázó anyagok egy igazán vidám és nyárias hangulatot teremtettek, az asszimmetrikus szabásvonalak pedig játékossá és különlegessé tették a kollekciót. Mindehhez párosultak hatalmas, térbeli virág díszítések, csillogó flitterek és játékos fűzővel ellátott részletek, melyek nagyszerűen kiegészítették az egyes ruhadarabokat.

marissa_webb_ss_resort_2019.png

Marissa Webb

Marissa Webb egy igazán romantikus és nőies kollekciót álmodott meg, melyet apróbb, és nagyobb virágmintákkal, valamint játékos fodrokkal díszített, piros, kék és sárga árnyalatokban. Mindehhez szürke kockás nadrágok és zakók párosultak, olykor bőrrel kiegészítve. Egyszínű ruhaköltemények is feltűntek a kollekcióban, például egy igazán különleges, fekete, kötött pulóver, egy rojtos farmernadrág, illetve egy fűzős és egy flitteres felsőrész.

sachin_babi_ss_resort_2019.png

Sachin & Babi

A Sachin & Babi lookbookja szebbnél szebb alkalmi ruhakölteményeket mutatott be. A csillogás szinte minden darabon megjelenik hol kisebb-nagyobb flitterek hol virágok hol pedig strasszok formájában. A vastag övek és alakkövető szabásvonalak mellett asszimmetrikus formákat használtak a tervezők. A ruhák továbbá a lábakat is kiemelték, hiszen a rövid minik mellett földig érő, ám hosszan felsliccelt darabok is megjelentek.

forrás: VOGUE

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr10014027990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása