shine

Visszatér a kordbársony

2017. augusztus 28. - Romi.

divatban_a_kordbarsony.png

Visszatért a divatba a kordbársony, bár kérdés még, hogy mennyire lesz elterjedt, hiszen egy olyan anyagról van szó, amit nagyon sokáig messziről kerültünk, mégis az idei - főként téli - szezon egyik esélyes kedvence. Szoknyaként már tavaly is viseltük a legfinomabban bordázott darabokat, most azonban az őrület a kabátoktól kezdve a nadrágokig rengeteg ruhaneműre átterjed.

kordbarsony_a_kifutokon.png

Számos okunk lenne kételkedni ebben az előrejelzésben, hiszen szerintem elég sokan - köztük én is - eddig elképzelhetetlennek tartottuk a kordbársony viselését, ám olyan neves divatházak kifutóin debütáltak, mint a Prada, Nina Ricci, Marc Jacobs és még sorolhatnánk.

kordbarsony_streetstyle.png

Természetesen a streetstyle fotók sem maradhatnak el, hiszen a divatbloggerek körében is egyre népszerűbb ez a megosztó ruhaanyag. Ha a beszerzése mellett döntenénk, válasszunk bordós, kékes, vagy semleges árnyalatokat.

forrás: Vogue

képek: × × × × ×

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr5712784760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása