shine

Marc Jacobs új okosórája

2017. augusztus 31. - Romi.

marc_jacobs_hybrid_smartwatch_1.png

Marc Jacobs új óra kollekcióval készül az őszre. A Riley Hybrid Smartwatch névre keresztelt darabok a hétköznapi viseletre tökéletesen alkalmasak, így egy-egy laza, sportosabb oztfithez nagyszerűen párosíthatók. Az okosórák érintőképernyőjét úgy alakították ki, hogy az külsőre egy hagyományos kijelzőre emlékeztessen, ám belül számos digitális funkciót rejt.

marc_jacobs_ibrid_okosorak.png

Az óra szinkronizálható okostelefonnal Bluetooth-on keresztül és a felhasználók irányíthatják a zenét, követhetik a napi eseményeket, fogadhatnak üzeneteket és fotókat is készíthetnek. Négy különböző színben lesznek elérhetőek: black/black, black/gold, black/multi és white/rose gold árnyalatokban. Az órák továbbá többszínű, fényes óraüveggel, gumi szíjjal és alumínium házzal rendelkeznek. A készülékek $175-ba kerülnek, azaz kb 45 000 Ft-ért lesznek elérhetőek a marcjacobs.com-on, valamint az üzletekben és áruházakban.

marc-jacobs-watch-10.jpg

marc_jacobs_okosora.png

A kampányfotókon New York-i befolyásos fiatalok láthatóak, Alexis Jae (zenész), Amanda Steele (You Tube beauty blogger), Charisma Glasper (táncos), Ke’andra Samone (színésznő) és Amy Sall (professzor). A képeket David Hughes készítette, a stylistért pedig Elissa Santisi felelt.

forrás: WWD

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr3712790016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása