shine

Alapdarabok nyárra

2017. június 25. - Romi.

13.png

Sziasztok! Összegyűjtöttem azokat a ruhadarabokat és kiegészítőket, amelyek szerintem elengedhetetlenek a tökéletes nyári gardróbból. Természetesen ezek mindegyike helyettesíthető hasonló alternatívákkal, szóval ez a lista inkább egyfajta irányadóként szolgál, hogy aztán mindenki megtalálhassa a stílusához, egyéniségéhet és életviteléhez leginkább passzoló alapdarabokat.

nevtelen-1.png

Napszemüveg

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a nyári hónapok kedvenc kiegészítője a napszemüveg, mivel nem csupán arról van szó, hogy szuperül fel tud dobni egy outfitet és kellemesen tompítja a fényeket, de a káros UV sugarakat is kiszűri így minden szempontból tökéletes választás.

nevtelen-2.png

Kalap/Baseball sapka

A tűző napon szintén remek megoldás, ráadásul a fejünket is védi, és még az outfitünket is remekül feldobhatja egy szuper, nőies kalap, vagy egy laza baseball sapka. Kényelmi szempontból értelemszerűen az utóbbi javasolt, mivel egy kalapot magunkkal hurcolni nem mindig  a legkomfortosabb feladat.

nevtelen-4.png

Farmerkabát

A hűvösebb nyári estéken praktikus választás, ráadásul egy elég jól kombinálható darabról van szó, hiszen párosíthatjuk akár egy laza shorttal, de egy kissé elegánsabb ruhával is nagyszerűen mutat, ráadásul tipikusan olyan darabról van szó, ami sose megy ki a divatból, így hosszú ideig bátran viselhetjük.

nevtelen-3.png

Farmer short

Bár munkában sajnos nem működik, nekem mégis az egyik kedvenc darabom nyáron legyen szó akár nyaralásról, akár egy rohangálós napról, mivel egy pólóval vagy toppal párosítva máris megvan a tökéletes outfittünk. Válogathatunk a sima, szakadt, sőt az idei trendeknek hála hímzett darabok között is.

nevtelen-5.png

Csíkos felső

A csíkos felső nem hiányozhat a gardróbunkból, legalábbis így tartják, ami nem meglepő, hiszen jól kombinálható, nőies ráadásul igazi nyári darabnak számít, arról nem is beszélve, hogy az idei trendekben is teret hódít ez a minta. Megmondom őszintén én mégsem tudom annyira felmagasztalni, ugyanis az én ruhatáramból valahogy mindig is hiányzott, és sosem éreztem úgy, hogy szükségem lenne rá. Ettől függetlenül meg tudom érteni, hogy miért tartják annyian szuper basic darabnak, így nem maradhatott le a listáról.

képek: × × × × × × × × × × × × × × × × × × × ×

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr8612588077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása