Blue patterned pants outfit

2018. november 10. - Romi.

kek_mintas_zara_nadrag_outfit.png

Sziasztok! Az utóbbi napokban voltak kisebb-nagyobb problémák a gépemmel, amiről részletesebben írtam már egy korábbi bejegyzésben, illetve egy attól teljesen független probléma is felmerült, szóval ezért nem tudtam a héten a tervezett két bejegyzéssel jönni. Most viszont úgy tűnik minden rendben van, úgyhogy ezen a héten megpróbálok két bejegyzést is hozni. Ami pedig a mai posztot illeti, az egyik kedvenc nadrágommal fotóztunk outfitet, amit még a nyáron szereztem be, viszont a jó időnek hála még ősszel is tudtam hordani. 

Tovább

Egy kicsit a Cosmopolitan Blogger Days-ről

2018_cosmopolitan_blogger_days_elmenybeszamolo.png

Sziasztok! Rengeteget gondolkodtam azon, hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, mivel kétlem, hogy kellő képpen informatív lesz, viszont a héten nem fogom tudni kitenni a tervezett outfites posztot, úgyhogy gondoltam jó kis lehetőség lesz ez arra, hogy egyrészt leírjam, hogy mi történt, miért nem tudtam megírni a tervezett bejegyzést, másrészt kapjatok azért egy kis ízelítőt a Cosmopolitan Blogger Daysről és arról, hogy nekem személy szerint hogy tetszett a rendezvény.

Tovább

Blue shirt outfit

streetstyle_outfit_osszeallitas_1.png

Sziasztok! Ismét egy outfit poszttal érkeztem, amit még a várban fotóztunk valamikor szeptemberben. Nagyon kellemes időnk volt, és azért is örültem a helyszínnek, mert már nagyon régen jártam ott, úgyhogy különösen élveztem ezt a fotózást. A képek szerkesztésénél egyébként most kipróbáltam egy másfajta technikát, nem tudom mennyire látszik így az előzőekhez képest, de ezúttal kissé sötétebb tónusokat állítottam be. Nektek így hogy tetszik?

Tovább

Manzara webshop bemutató

manzara_webshop_velemeny.png

Sziasztok! Ma egy újfajta bejegyzéstípussal érkeztem, ami remélem elnyeri majd a tetszéseteket. Egészen pontosan egy webshop bemutatásáról lenne szó, mivel lehetőségem nyílt rendelni a Manzara weboldaláról (tehát itt is jelezném, hogy szponzorált tartalomról van szó). Tehát a héten ezért nem lesz outfit fotósorozatos bejegyzés, illetve majd ha lesz is, még egy darabig nyáriasabb összeállításokat láthattok majd, mivel próbálom kihasználni a jó időt mielőtt beköszöntene a télikabát szezon.

Tovább

Blue checked dress outfit

kek_kockas_ruha_streetstyle_outfit_2.png

Sziasztok! Ezúttal is egy olyan fotósorozattal érkeztem, amit még nyáron készítettünk el. Akkor még eléggé kísérletezgetős fázisban voltam, és úgy gondoltam, hogy az ablakkal a háttérben kéne néhány képet készíteni. A végeredménnyel egyébként akkor egészen meg voltam elégedve, mostanra viszont már sokkal jobban jobban preferálom a kint készült fotókat.

Tovább

Green floral dress outfit

zold_viragmintas_ruha_streetstyle_outfit_3.png

Sziasztok! A mai bejegyzésben az első outfit fotósorozatomat szeretném megmutatni nektek. Tudom, annyira már nem aktuális, mivel még augusztusban készítettük a képeket, de nem szerettem volna, hogy kába vesszenek. Szóval most és még az elkövetkező egy-két posztban a nyári outfiteké lesz a főszerep, de természetesen majd az őszi összeállítások is hamarosan érkeznek.

Tovább

Változások

speak_your_style_blog_valtozasok_es_hamarosan_erkezo_outfit_fotok_1.png

Sziasztok! Először is a mai naptól igyekszem újra rendszeresen hozni a bejegyzéseket, nagyjából heti egy (maximum kettő) posztra lehet majd számítani. Most pedig arról olvashattok, hogy miért is akartam abbahagyni az oldal szerkesztését, és hogy milyen változásokra lehet számítani. Az előbbit igyekeztem röviden összegezni, az utóbbit pedig egy kicsit részletesebben is kifejtettem, hiszen szerintem ez sokkal érdekesebb információkat tartogat számotokra.

Tovább

Lenyűgöző Resort kollekciók a kifutókon

2019-es_tavaszi-nyari_resort_kollekciok.png

Sziasztok! Ma végre lezárom a Resort kollekciókról szóló sorozatomat és ahogy ígértem, legközelebb már egy hosszabb hangvételű poszttal fogok jönni, amiben egy kicsit a blog jövőjéről fogok írnii. Addig is élvezzétek a Dolce&Gabbana, a Chanel és Dior kollekcióit, a Louis Vuitton, a Prada és Philipp Plein különleges darabjait, valamint a Gucci kissé bizarr ruhakölteményeit.

Tovább

Resort lookbookok legszebb ruhakölteményei

lookbookok_a_2019-es_resort_kollekciokrol.png

Sziasztok! Tudom, hogy már elég rég volt a Resort kollekciók bemutatása, de mivel alapból elég sokat dolgoztam ezzel a sorozattal, úgy gondoltam nem hagyom félbe, és az utolsó tíz márka kollekciójáról is írok nektek egy keveset. A kifutókon megjelent darabokról egyébként egy másik bejegyzésben majd még olvashattok, illetve, arról is írok egy bejegyzést, hogy miért írtam ki pár hete, hogy abbahagyom a blogolást.

Tovább

Őszi-téli trendek

oszi-teli_trendek_2018-ban.png

Ezzel a bejegyzéssel szeretnék elköszönni attól a néhány látogatótól, akik követték az oldalamat, remélem, hogy különösen nekik elnyeri a tetszéseteket ez az utolsó blogposzt.

Sziasztok! Hamarosan beköszönt az ősz, de ezúttal felejtsétek el a sulit és nézzük ennek a csodás hónapnak a pozitív oldalát, ami nem más, mint az öltözködés. Nyáron a nagy hőségben igyekszünk minél kevesebb ruhadarabba belebújni, ősszel azonban elővehetjük a kreatívabb énünket, és a különböző ruhadarabok rétegzésével igazán különleges és egyedi hatásokat érhetünk el. Előre megsúgom, hogy ezúttal akár még a kabát kabáton sincs tiltólistán, szóval a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Tovább