shine

Catwalk favourites

Elie Saab, Jean Paul Gaultier, Tony Ward

2017. február 02. - Romi.

1_2.png

Ismét szeretném megmutatni nektek a legújabb kollekciók szebbnél-szebb darabjait. Ezúttal Elie Saab és Tony Ward nőies és egyben elegáns darabjai, valamint Jean Paul Gaultier különleges ruhái kapják a főszerepet.

Elie Saab

Elie Saab 2017-es Tavaszi/Nyári kollekciójában az áttetsző anyagok és selyem darabok hódítottak, itt-ott megfűszerezve kivágásokkal, tollas díszítésekkel, felsliccelt szoknyarésszel, és természetesen a csipkék sem maradtak el. A tervezőtől már megszokott stílusban készített elegáns formák ezúttal is előtérbe kerültek, és a gyöngyökkel kirakott darabok, statement ékszerekkel, valamint díszes övekkel párosultak. A legjellegzetesebb kiegészítők talán a hajpántok voltak, ezúttal azonban nem a vékony, díszes fajtáról beszélhetünk, hanem az egyszerűbb, anyagból készült, szélesebb darabokról melyek az elegáns ruhákkal kiegészülve kissé szokatlan, ugyanakkor rendkívül mutatós és nőies összhatást keltettek.

1020_8_1.jpg

1020_1_3.jpg

1020_2_7.jpg

1020_4_5.jpg

1020_6_2.jpg

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier tavaszi-nyári kollekciója tele volt igazi különlegességekkel. Az élénk színű kendők és díszes kalapok tökéletesen kiegészítették a maszkulin kosztümöket, melyek a fekete és kék színeiben pompáztak, hajszálcsíkos mintákkal párosítva. Ugyancsak a férfias vonal képviselői voltak az extra válltöméssel megálmodott darabok, ugyanakkor a különös, extrém díszítésekből sem volt hiány, melyek szintén a ruhák vállrészére helyezték a hangsúlyt. A természeti motívumok is előtérbe kerültek, kiváltképp a hawaii mintás élénk darabok, de megjelent a napraforgó, margaréta és a pipacs is, mint díszítőelem, de még búzaszálak is feltűntek. Egy kis nőiességet csempésztek a kollekcióba a szalagok, a fényes anyagok és a félvállas ruhák. Az igazán feltűnő és hangsúlyos kiegészítő sem maradhattak el, hiszen a vibráló árnyalatokban pompázó platform cipők, statement ékszerek, és fűzők mind-mind hangsúlyos elemei voltak a szetteknek.

1020_11.jpg

1020_2_1.jpg

1020_5_2.jpg

1020_1_7.jpg

1020_3_3.jpg

Tony Ward

Tony Ward egy igazán kifinomult és letisztult kollekciót álmodott meg, melyben a fehér és fekete színek domináltak. Díszítések terén sem esett túlzásba a tervező: egyszerű virág- és barokk motívumok jelentek meg, melyek tökéletesen kiegészítették a ruhákat. Az élénkebb árnyalatok is feltűntek, főként egyszínű daraboknál, de láthattunk piros rózsamintákat, és arany levélmotívumokat, tehát összességében egy igazán nőies és elegáns kollekcióról beszélhetünk.

1020_1_4.jpg

1020_2_2.jpg

1020_4_1.jpg

1020_6_4.jpg

1020_5_3.jpg

 Végül egy-egy ruha a Givenchy és Viktor & Rolf kollekciójából:

1020_12.jpg

Givenchy

1020_2_5.jpg

Viktor & Rolf

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr8512158639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása