15 (+1) Szuper Kabát a Hűvösebb Napokra

2017. szeptember 19. - Romi.

szuper_kabatok_oszre_es_telre_3.png

Szeptember végéhez közeledve fel kell készülnünk a hűvösebb napokra, ami egyet jelent a meleg kabátok előkeresésével, és új darabok vásárlásával. Éppen ezért összegyűjtöttem néhány kabátot különböző üzletek jelenlegi kínálatából, olyanokat, amelyek az én személyes kedvenceim lettek ebben a szezonban, hátha Ti is találtok köztük olyat, mai elnyeri majd a tetszéseteket.

Tovább

Csodás Kollekciók a New-York-i Divathéten

a_2018-as_new_york-i_divathet_1.png

Talán sokan már tudjátok, hogy múlt héten kezdetét vette a New York-i divathét, így a 2018-as tavaszi-nyári kollekciók is bemutatásra kerültek, melynek keretein belül számos lélegzetelállító szettet láthattunk. 20 márka ruhakölteményeiről írtam egy keveset, köztük olyan neves tervezőkkel, mint Tom Ford, Calvin Klein, Jeremy Scott, Alexander Wang, Vistoria Beckham, Carolina Herrera és még sorolhatnám.

Tovább

Őszi Kívánságlista

oszi_kivansaglista.png

Ezúttal a kívánságlistámról szeretnék megosztani Veletek 15 ruhát, illetve kiegészítőt, melyek nálam az idei év abszolút kedvenceivé váltak, így olyan darabokat láthattok, amelyeket szívesen látnék viszont a saját szekrényemben. Remélem ti is találtok majd köztük olyat, ami elnyeri a tetszéseteket. :)

Tovább

NYX: Lquid Suede Metallic Matte Tesztelve

nyx_lquid_suede_metallic_matte_2.png

A NYX Lquid Suede Metallic Matte folyékony rúzsai, bár már július 6-án megjelentek, a hazai üzletekbe csak augusztus végén érkeztek. A 12 árnyalatot tartalmazó kollekció darabonként 2600 Ft-ért került a polcokra, a lila Ego-t és a szürke Go Rogue-t leszámítva egészen visszafogott árnyalatokban. Én személy szerint teljesen odáig voltam ezekért az újdonságokért, így egész nyáron azt lestem, vajon mikor lesznek nálunk is elérhetőek ezek az újdonságok.

Tovább

Különleges Lábbelik

kulonleges_labbelik_4.pngIsmét a Fast Fashion üzletek kínálata kerül górcső alá, ezúttal azonban az extravagáns lábbelikké lesz a főszerep. Húsz darab cipő került kiválasztásra, és bár van köztük néhány igazán extrém darab, én jó néhányat szívesen elfogadnék közülük. Van olyan, amit Ti is bevállalnátok?

Tovább

Alexander Wang és Judith Leiber dollármintás táskája

alexander_wang_x_judith_leiber_2.png

Kiskutyák, koponyák hattyúk és flamingók... Mostanra aligha találni olyan formákat, melyeket Judith Leiber ne álmodott volna meg egy különleges, kristályokkal kirakott táskaként. Az amerikai tervezőnő Budapesten született, jelenleg 96 éves, mégis korát meghazudtoló kreativitással tervezi elképesztő alkalmi táskáit.

Tovább

Karl Lagerfeld és a Vans közös kollekciója hamarosan a boltokban

vans_x_karl_lagerfeld_5.png

Egy korábbi facebook bejegyzésben már említettem, hogy Karl Lagerfeld és a Vans egy közös kollekción dolgoznak, ám akkor még nem tettek közzé képeket munkájuk eredményéről. A tegnapi nap folyamán azonban fény derül arra, hogy mire is képes együtt a neves tervező és a népszerű márka.

Tovább

Érkezik Michael Kors új kapszulakollekciója

michael_kors_kapszulakollekcio.png

Michael Kors egy különleges kapszula kollekciót készül piacra dobni a DFS-sel közösen, melynek arca a kínai színésznő, Yang Mi, akinek a neve talán számunkra nem sokat mond, hazájában azonban a legfelkapottabb hírességek egyike.

Tovább

Marc Jacobs új okosórája

marc_jacobs_hybrid_smartwatch_1.png

Marc Jacobs új óra kollekcióval készül az őszre. A Riley Hybrid Smartwatch névre keresztelt darabok a hétköznapi viseletre tökéletesen alkalmasak, így egy-egy laza, sportosabb oztfithez nagyszerűen párosíthatók. Az okosórák érintőképernyőjét úgy alakították ki, hogy az külsőre egy hagyományos kijelzőre emlékeztessen, ám belül számos digitális funkciót rejt.

Tovább

Visszatér a kordbársony

divatban_a_kordbarsony.png

Visszatért a divatba a kordbársony, bár kérdés még, hogy mennyire lesz elterjedt, hiszen egy olyan anyagról van szó, amit nagyon sokáig messziről kerültünk, mégis az idei - főként téli - szezon egyik esélyes kedvence. Szoknyaként már tavaly is viseltük a legfinomabban bordázott darabokat, most azonban az őrület a kabátoktól kezdve a nadrágokig rengeteg ruhaneműre átterjed.

Tovább