shine

Meseszép Resort kollekciók lookbookjai

2018. június 20. - Romi.

2019-es_tavaszi-nyari_resort_kollekciok_kampanyfotoi.png

Sziasztok! Ismét tizenöt márka lookbookjából hoztam néhány szuper képet, köztük sok-sok virágmintás darabbal. Ezúttal olyan márkák kerülnek terítékre, mint az Erdem, Michael Kors, Carolina Herrera, Giorgio Armani, Versus Versace és Rochas.

escada_2019_resort_tavaszi-nyari_kollekcio.png

Escada

Az Escada lookbookja vidám, virágmintás darabokkal indít melyek elegáns kosztümökön, vagány bőr darabokon, laza bomber kabátokon, melegítő nadrágokon valamint kötött pulóvereken jelent meg. Nail Sloan, a márka kreatív igazgatója továbbá hatalmas, gyöngyökkel kirakott gombokat álmodott meg melyek főként kabátokon tűntek fel, ám pulóverek és ingek kiegészítőjeként is megjelentek. Mindemellett hatalmas Escada feliratok díszítettek néhány szettet, a kollekciót pedig végül csillogó anyagok, szívet formáló övcsatok és éjszakai eget megelevenítő csillagos és felhős minták zárták.

alejandra_alonso_rojas_tavaszi-nyari_resort_kollekcio.png

Alejandra Alonso Rojas

A tervezőnő szülőhazája, Andalúzia inspirálta legújabb kollekcióját. A romantikus kollekciót kézzel festett, apró virágminták, fodrok, valamint chiffon részletek tarkították, melyek kötött pulóverekkel és szoknyákkal párosultak, olykor patchwork technikával kombinálva a különböző sima és csavart mintákat. Mindezt bőr darabok egészítették ki, valamint asszimmetrikus szabásvonalakkal váltak még izgalmasabbá az egyes ruhaköltemények.

brock_collection_2019_resort.png

Brock Collection

Kristopher és Laura Brock lookbookja egy igazán romantikus, álomszerű összhatást keltett köszönhetően az apró virágmintáknak, fodroknak és csipkéknek. Mindemellett kockás darabok, játékos rojtok, puffos ujjak, húzott derekú darabok és kötött pulóverek is feltűntek a kollekcióban. A ruhák egy része mégis kissé kihívó hatást keltett, köszönhetően a stílusos braletteknek és kombiné szerű csipkés ruhakölteményeknek. A tervezők továbbá kiemelték a derék részt peplum blézerekkel, crop topokkal, valamint vastag bőrből készült, és vékony, díszes övekkel.

 

versus_versace_resort_2019.png

Versus Versace

A Versus Versace kollekciója ezúttal is feltűnőbbnél feltűnőbb darabokat mutatott be az idei resort lookbookjában. A gazdag mintákkal díszített ruhakölteményeken megjelentek különböző mérető és árnyalatú polka pöttyök, hatalmas logók és a Versus Versace felirat több pulóveren feltűnt. A sportosabb vonal is megjelent melegítő nadrágokon, pulóvereken, leggingseken és sportmelltartókon egyaránt, mindemellett a fényes bőr anyagok, csillogó flitterek és strasszkövekkel kirakott táskák is hangsúlyos darabjait képezték a kollekciónak.

akris_resort_2019.png

Akris

Albert Kriemler, a márka kreatív igazgatója szeret festményeket és fényképeket reprodukálni a ruháin, így az idei resort kollekcióját is egy absztrakt művészi kollázs inspirálta. A fő motívum az ajak forma volt, mely több darabon is visszaköszönt, mosolyt és csókokat szimbolizálva. A kollekcióban továbbá megjelentek olyan ruhák, mint az apró kivágásokkal díszített, hosszú bőrkabát, vagy a hozzá nagyon hasonló, rövid bársony pulóver. A tervező célja egy olyan kollekció megalkotása volt, mely egyszerre tartalmaz kényelmes és különleges darabokat, 

j_mendel_2019_resort.png

J.Mendel

Henri Matisse festménye a Le bonheur de vivre és a Shanghai Express című 1932-es film ihlette Mendel resort kollekcióját. Így született meg a virághímzéses poncho hosszan lelógó rojtokkal, és a különböző csipkék egymásra illesztésével készül ruhák, melyek málna, púder és terra-cotta árnyalatokban készültek. Mindezt apró fodrokkal, szőrmékkel, flitterekkel és gyöngyökkel egészítette ki a tervező.

adeam_resort_2019_tavasz_nyar.png

Adeam

Hanako Maeda kollekciójának középpontjában a különleges és kissé szokatlan rétegzés, valamint a különböző minták és textúrák izgalmas vegyítése állt. Feltűntek ingekre és blúzokre felvett ruhák, egymásra rétegezett kabátok, de még a nadrág a nadrágon párosítás is megjelent meglehetősen szokatlan összhatást eredményezve. A tervezőnő idei lookbookjában kiemelt szerepet kaptak a fűzők, melyek megjelentek ruhákon, szoknyákon, blézereken, nadrágokon és ruhaujjakon egyaránt, mindemellett a minimalista vonalak, valamint a piros és kék árnyalatok játéka tette még látványosabbá a kollekciót.

tome_resort_kollekcio_2019_tavasz_nyar.png

Tome

A márka kreaítív igazgatóit, Ryan Lobot és Ramon Martint, Eva Hesse (szobrász) munkái inspirálták legújabb resort kollekciójuk megalkotásakor. A művésznő nyugalmat sugárzó, pasztell árnyalatokból álló színpalettája jelentős hatással volt a tervezőkre, továbbá a ruhadarabok  a minimalizmus jegyében születtek. Hesse stílusát a designerek vegyítették egy kevés kockás és csíkos mintával, továbbá pliszírozott részletek is megjelentek a letisztult vonalak mellett a kollekcióban.

carolina_herrera_resort_kollekcio_2019_tavasz-nyar.png

Carolina Herrera

Wes Gordon már egy éve együtt dolgozott Carolnia Herrera-val, de az idei Resort kollekció volt az első, melyet a divatház alapítójának kilépése után alkotott. "Kevesen tudják, de Mrs. Herrera egy vidám, szellemes nő" mondta Gordon, mivel a kollekciójában a tervezőnő szellemiségét szerette volna visszaadni. Összességében ennek fényében egy igazán vidám, nyárias kollekcióval debütált, mely szebbnél szebb ruhakölteményeket elevenített meg, és azt hiszem teljes mértékben sikerült hűnek maradnia a márkához és Carolina Herrera attitűdjéhez.

badgley_mischka_resort_2019_tavasz-nyar.png

Badgley Mischka

Mark Badgles és James Mischka egy meseszép alkalmi ruhakölteményekből álló kollekciót álmodott meg. A tervezők díszítés terén nem fogták vissza magukat, élénk színek és virágminták kavalkádja párosult elegáns piros masnikkal, térbeli virágmintákkal díszített egyszínű és mintás darabokkal egyaránt, továbbá flitterek és gyöngyök kölcsönöztek egy kevés csillogást az elegáns estélyiknek.

erdem_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Erdem

Romantikus darabok hódítottak Erdem kollekciójának lookbookjában. A tervező ezúttal is kiemelt szerepet adott a virágmintáknak, melyek igazán változatos formában jelentek meg a különböző darabokon. A polka pöttyös chiffon anyagok mindezt nagyszerűen kiegészítették, ugyanakkor önálló ruhakölteményként is megjelentek fodrokkal tarkítva, melyekhez olykor puffos ujjak társultak. A fodros gallérok és kesztyűk igazán jellegzetessé tették a kollekciót, a rózsaszín és ezüst brokát anyagok pedig egyfajta fenséges bájt kölcsönöztek, mindezt masnira kötött bársony szalagok és hangsúlyos, tollas fejdíszek egészítették ki.

hellessy_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Hellessy

Bő szabások, asszimmetrikus vállak és szoknyarészek, valamint játékos fodrok jellemezték a Hallessey Resort kollekcióját. A derékrész kihangsúlyozására a tervező szűkített fazonokat, csatos öveket, szalagokat és fodrokban végződő peplum felsőket használt, ugyanakkor megjelentek bő nadrágok és oversized felsők is melyek kissé lazább összképet eredményeztek. Az ingruhák igazán különös szabásvonalat követtek, mely meglehetősen különlegessé tette a kollekciót, továbbá a rózsaszín kordbársony kosztüm, és fodrokban végződő maxi ruha szintén kifejezetten egyedi összhatást keltett.

giorgio_armani_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Giorgio Armani

A Giorgio Armani kolllekciójában hódítottak az elegáns, időtálló darabok. A blézerekhez gyönyörű bársonynadrágokat párosítottak, a fehér ingek fodros gallérokkal és fekete csokornyakkendőkkel egészültek ki. A hosszú selyem és chiffon anyagokból készült maxi ruhákat romantikus fodrok és játékos rojtok díszítették. A ruhákat továbbá vastag, masnira köthető övek, hangsúlyos fülbevalók és nyakláncok, valamint inggallérok egészítették ki.

michael_kors_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Michael Kors

Michael kors kollekcióját a gyerekkori nyaralásai ihlettek, melyet a New York-i Atlantic Beachen található Cataline Beach Club-ban töltött, így nem meglepő módon a kék szín dominált a lookbookban. A virágminták is számos darabon feltűntek, akár nyomtatott, akár térbeli virágokat formálva flitterekből és gyöngyökből készült gombok képében. Mindezek mellett a kockás motívumok is szép számmal hódítottak, továbbá csipkés darabok, kötött ruhák és ezüst, illetve arany színben pompázó brokát anyagból készült kabátok és ruhák is feltűntek. Kiegészítőként feltűntek vékony nyakékek, sportos napszemüvegek, továbbá gyöngyökkel kirakott nyakláncokat imitáló díszítések. Az elegáns darabok mellett a sportosabb vonal is megjelent, ugyanis több bomber felső, melegítőnadrág, kapucnis pulóver, fürdőruha és csatokkal díszített felsők is tarkították a lookbookot.

rochas_2019_resort_kollekcio_lookbook.png

Rochas

A Rochas lookbookjának legkreatívabb és egyben legszokatlanabb ele a különböző színekben pompázó, masnira köthető körgallér volt, mely alkalmanként félvállas ponchoként egészítette ki a kosztümöket, olykor pedig a derékra kötött különös nadrág-szoknya kombóként jelent meg. Az elegáns estélyiket hátul megköthető masnis részletek egészítették ki, továbbá fodros részletek és azsúrozott darabok is feltűntek a kollekcióban. A tervező továbbá elegáns, virágmintás brokát anyagokat és sárga valamint lazac színekkel kiegészített kígyóbőr mintákat, bőr anyagokat és gyöngyöket is felhasznált a kollekcióhoz.

Ha tetszett a bejegyzés, mindenképpen nézzétek meg az előző két Resort kollekciókról készült bejegyzésemet, melyeket ide (Burberry, Chloé, Roberto Cavalli, Coach, Oscar De La Renta, Givenchy...) és ide (Versace, Balmain, No.21, Fendi...) kattintva érhettek el.

forrás: VOGUE

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr3314033122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása