shine

Fürdőruhakollekció a Solid & Striped és RE/DONE márkáktól

2018. június 05. - Romi.

solid_striped_redone_furdoruha_kapszulakollekcio_2019_nyar.png

Sziasztok! A bejegyzésben a Solid & Striped és a RE/DONE márkák által megalkotott, Los Angeles inspirálta kollekciót mutatom meg nektek. A fürdőruhák három különböző témába sorolhatók: Hollywood, Malibu és Venice. A város központú kollekciók úgy lettek megalkotva, hogy tükrözzék a környezetet, amely inspirálta a tervezőket a megalkotásukkor. A kollekció tartalma bikinikből, egyrészes fürdőruhákból, sortokból, egy pólóból, egy farmerkabátból és egy pulóverből áll.

"Los Angeles-ben éltem öt évig, a családom pedig Malibun" mondta a Solid & Striped alapítója, Isaac Ross az  InStyle.com-nak. "Ami lenyűgöz LA-ben, az az, hogy milyen különböző kultúrák jelennek meg. A kollekcióban be akartuk mutatni Hollywood régi csillogását, Malibu sportos strandkultúráját és Velence játékos nosztalgiáját. Számomra a helyszínek inspiráló részleteinek rajzolása volt az egyedülálló kapszulakollekció megalkotásának legérdekesebb része."

Mi ösztönzött arra, hogy létrejöjjön a RE/DONE farmermárkával való együttműködésre?
Nos, ez számomra teljesen triviális volt. A RE/DONE-nal közös munka tökéletes időszak volt, az pedig hogy ezt megoszthattuk a fogyasztói bázisunkkal külön öröm, - mondta Ross. - A szaggatott farmersort egy ikonikus darab és megtestesíti Los Angeles nosztalgiáját és a romantikáját. A fürdőruhák és farmersortok pedig nem is kívánnak több magyarázatot.

A kollekció darabjai megvásárolhatók a solidandstriped.com és a shopredone.com weboldalakon $10 (kb 2800 Ft) és $315 (kb 85 800 Ft) között mozgó árakon.

malibu_egyreszes_furdoruha_solid_striper_divat_blog_1.jpg

Malibu

malibu_egyreszes_furdoruha_solid_striper_divat_blog.jpg

Malibu

malibu_bikini_solid_striper_divat_blog.jpg

Malibu

hollywood_farmerdzseki_solid_striped_divat_blog.jpg

Hollywood

hollywood_bikini_solid_striper_divat.jpg

Hollywood

hollywood_egyreszes_furdoruha_solid_striper_divat.jpg

Hollywood

venice_bikini_solid_striper_2019_divat_blog.jpg

Venice

venice_egyreszes_furdoruha_solid_striper_divat_blog.jpg

Venice

venice_egyreszes_furdoruha_solid_striper_2019.jpg

Venice

forrás: InStyle

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr1614025474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása