shine

Ősszel érkezik a H&M × Moschino kollekció

2018. április 15. - Romi.

novemberben_erkezik_a_h_m_es_a_moschino_kozos_kollekcioja.png

Sziasztok! Ma reggel jelentette be a H&M, hogy melyik designer márkával fog kollaborálni, a választás pedig az olasz Moschino márkára esett. Szóval készüljetek, mert a tavalyi romantikus Erdem darabokkal ellentétben idén tuti, hogy igazán őrült ruhákra lehet majd számítani.

2018-as_h_m_kollaboracio_moschino.png

A kollaborációt tegnap este jelentették be a Coachella fesztiválon. A kollekció november 8-án érkezik, és bár egyelőre csak a Jeremy Scotton és Gigi Hadiden látható darabokról láthattunk képeket, egész biztos, hogy idén is igazán különleges darabokra lehet majd számítani.

"Nagyon izgatott vagyok a Moschino és a H&M együttműködése miatt" mondta Jeremy Scott, a Moschino kreatív igazgatója. "Az életem arról szól, hogy a munkám, és így a divat által kapcsolatba léphessek az emberekkel, ezzel az együttműködéssel pedig több rajongómat elérhetem, mint valaha. Az árak várhatóan 25 és 300 font (kb. 9000-108 000 ft) között fognak mozogni, ami a szokásos fast fashion árakhoz képest meglehetősen magasak, a Moschinohoz képest viszont rendkívül alacsonyak.

moschino_x_h_m_kollaboracio_moschino_kollekciok.png

A Moschino extravagáns ruháiról és vidám stílusáról ismert, igazi formabontó darabok találhatók a repertoárjában. A márka főként a fiatalok körében népszerű a játékos és olykor igencsak feltűnő elemeknek köszönhetően. Mindemellett olyan hírességek viselték a márka ruhakölteményeit, mint Rita Ora, Miley Cyrus, Ariana Grande, Charlie XCX, Katy Perry és Diana hercegnő.

h_m_moschino_kollaboracio_2018.png

források: × ×

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr3013836666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása