shine

Tavaszi trendek

2018. március 02. - Romi.

2018_tavaszi-nyari_trendek.png

Sziasztok! Remélhetőleg most már hamarosan beköszönt a tavasz, én ugyanis nagyon szeretném száműzni a téli kabátomat a gardróbom mélyére. Habár az időjárás miatt még annyira nem aktuális, de azért összegyűjtöttem tíz tavaszi trendet, melyek feltehetően népszerűek lesznek az idei szezonban, és a jó hír, hogy a többségük a mínuszokban is hordható.

plasztik_trendek_blog_1.png

képek: × × × ×

Plasztik ruhák

Már tavaly is elárasztották a netet a plasztik lábbelik, idén tavasszal pedig még egy fokkal tovább lépünk, a műanyag ugyanis már kabátok formájában is hódít. Nem csak átlátszó kivitelezésben lesznek felkapottak ezen darabok, az áttetsző, illetve teljesen színezett, vinyl darabok is nagy kedvencek lesznek. A lábbelik talán nem voltak a legpraktikusabb darabok, az esőkabátok viszont remek társaink lehetnek a borúsabb napokon.

attetszo_anyagok_divatblog.png

képek: × × × ×

Áttetsző anyagok

Idén az áttetsző anyagok hódítottak a kifutókon. Első körben talán kissé kihívónak érezhetjük ezeket a darabokat, és valóban: bralettel és sportmelltartóval párosítva azok is, ám egy trikóval vagy ujjatlannal könnyedén elkerülhetjük ezt a hatást. Aki pedig nem fél a feltűnéstől, az akár egy basic póló farmer szettet is bátran feldobhat egy áttetsző ruhával.

divatos_rojtok_1.png

képek: × × × ×

Rojtok

Akármilyen hihetetlennek tűnik, a rojtok tovább hódítanak, szóval ha már beszereztük ezeket a bohém darabokat semmiképp se száműzzük a szekrény mélyére! Idén bátran választhatunk színesebb darabokat, és hangsúlyos fülbevaló formájában kifejezetten stílusos lehet.

kockas_minta_2018_divat.png

képek: × × × ×

Kockás minták

A kockás minta már 2017-ben is hódított, az őrület pedig tovább folytatódik, a legfelkapottabbak még mindig a szürke alapon nagyobb kockákkal díszített darabok, de gyakorlatilag bármilyen színű vagy stílusú anyagot  választhatunk. Bátran párosíthatjuk basic darabokkal, de a kockás kockással sincs tiltólistán (nem feltétlen fontos egymáshoz illő kockás mintákban gondolkodni), sőt, akár még más motívumokkal is kombinálhatjuk, azonban ezzel azért érdemes vigyázni, nehogy a színek vagy a stílus elüssön egymástól

ovtaska_divatblog.png

képek: × × × ×

Övtáska

A mini hátitáskák idén már jó eséllyel kisebb népszerűségnek fognak örvendeni, helyüket ugyanis átveszik az övtáskák. Ezúttal azonban a sportos darabok mellett az elegáns fazonok is helyet kaptak, melyek egy jól szabott szövetkabáttal vagy blézerrel is tökéletesen megállják a helyüket.

2018_tavaszi_divat_logok.png

képek: × × × ×

Logók

A tavalyi szlogenmániát idén felváltja a logó őrület. Persze minél nevesebb divatmárka darabját viseljük, annál menőbbnek számít az adott darab, de a Gucci, Prada vagy Versace feliratnál sokkal pénztárca barátabb megoldás lehet egy Nike, vagy Adidas darab. Ezek nagyszerű elemei lehetnek egy sportos szettnek, a póló stílusától függően akár egy nőiesebb hatást is könnyedén elérhetünk velük.

szaten_divat_2018_blog.png

képek: × × × × ×

Szatén

Habár a bársony még mindig nem tűnt el teljesen a kifutókról, a helyét látványosan átvette a szatén, ami lévén, hogy egy meglehetősen elegáns anyagról van szó, kevésbé párosítható sportosabb darabokkal. Bőr, illetve műbőr anyagokkal kombinálva nagyszerűen mutat, a feketével például egész biztosan nem lőhetünk mellé, persze a szatén szaténnal sem kerülhet tiltólistára, és ne feledkezzünk meg az örök klasszikusról, a farmerről sem.

kosztum_divat_2018_blog_2.png

képek: × × × × × ×

Kosztüm

A kosztümök idén nem csak az állásinterjúkon, vagy üzleti tárgyalásokon kerülhetnek elő, akár az egyszerű hétköznapokon is bátran viselhetjük ezeket az elegáns darabokat. Természetesen nem feltétlenül a sötétkék/fekete szettekre gondolok, hanem a pasztell, élénk, vagy mintás társaikra, melyek a magassarkú lábbelik mellett, sportosabb, kényelmesebb cipőkkel is bátran párosíthatunk.

elenk_szinek_divat_blog.png

képek: × × × ×

Élénk színek

Igazi tavaszi színkavalkádra számíthatunk idén, a színes darabok ugyanis monokróm viseletként, de egymással kombinálva is kifejezetten trendinek számítanak majd. Túlzásba nemigen lehet esni, de azért a színharmóniára, mindenképpen ügyeljünk, illetve, hogy azért háromnál több színt ne nagyon viseljünk egyszerre.

ceruzaszoknya_divat_2018_blog.png

képek: × × × ×

Ceruzaszoknya

Nem csupán kosztümökben köszönnek vissza az irodai viselet szigorú vonalai, idén ugyanis a ceruzaszoknya is jóval szélesebb körben válik elterjedté. Akár egy jól bevált inget, akár egy kötött pulóvert, választunk hozzá, a hatás garantáltan nem marad el, és ezúttal sem kell feltétlenül a szokásos körömcipőben gondolkodni, mivel a sportos fazonok a ceruzaszoknyák esetében sem kerülnek tiltólistára.

kép

források: VOGUE × WWD × BAZAAR

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr6413531813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása