shine

Csodás ruhaköltemények a New York-i divathéten

2018. február 17. - Romi.

a_new_york-i_divathet_legszebb_kollekcioi.png

Sziasztok! Mivel a héten véget ért a New York-i divathét, ismét egy olyan bejegyzéssel érkeztem, amelyben összegyűjtöttem azt a tíz kollekciót, amelyik engem a legjobban megfogott. Ezúttal olyan márkákról olvashattok, és láthattok képeket, mint Michael Kors, Tom Ford, Anna Sui és Pamella Roland.

pamella_roland_new_york_rtw.png

Pamella Roland

Letisztult darabok hódítottak Pamella Roland kifutóján, a csodás ruhaköltemények az elegancia jegyében születtek, kihangsúlyozva a nőiességet. A kollekcióban a visszafogott, hétköznapi daraboktól kezdve, az alkalmi viseletekig egyaránt helyet kaptak a ruhadarabok, utóbbinál a csipkék, strasszok, gyöngyök és rojtok varázsolták felejthetetlenné a végeredményt.

tom_ford_new_york_2018_rtw.png

Tom Ford

Tom ford kollekcióját a sötét árnyalatok uralták, melyek harsány színekkel párosultak. A tervező ezúttal igazán feltűnő darabokat vitt kifutóra, hiszen az ezüstösen fénylő anyagok, a flitterek és az állatminták stílusos, ugyanakkor nem épp hétköznapi összhatást keltettek.

christian_siriano.png

Christian Siriano

Igazi vörös szőnyeges elegancia hódított Christian Siriano kifutóján. Az igazi különlegességektől kezdve a visszafogottabb darabokig vonultak végig a bársony és selyem ruhadarabok, szőrmebundák, az extrémebb vonalat pedig hologramos anyagok, különleges fejdíszek és írott mintás darabok erősítették.

alexander_wang_oszi_teli_ready_to_wear_kollekcio_new_york.png

Alexander Wang

Alexander Wang ezúttal is feketében álmodta meg legtöbb ruhakölteményét, amihez visszafogott fehéret, illetve élénk fuxiát párosított. A fémekkel kiegészített darabok kissé futurisztikus hatást keltettek, a napszemüvegekkel párosítva pedig igazi Matrix hangulatot teremtettek a kifutón.

philipp_plein_oszi_teli_ready_to_wear_kollekcio_2018_new_york-i_divathet.png

Philipp Plein

Philipp Plein felkészült a leghidegebb hónapokra, a kifutó ugyanis egy téli, hófödte táj képét elevenítette meg. A pufi kabátok, hótaposók és szőrmebundák mellett síruhák és esőkabátok is helyet kaptak a kollekcióban, így a tervező remekül összeilleszthette a sportos, illetve nőies elemeket. Az i-re a pontot pedig snow boardok és sílécek formájában tette fel a tervező, valóságos síparadicsomot varázsolva a kifutóra.

zimmermann_2018_new_york_fashion_week_ready-to-wear.png

Zimmermann

Gyönyörű virágminták és halvány árnyalatok uralták a Zimmermann kifutóját. A tervezőnő kollekciója számomra az 1700-as éveket idézi, modern köntösbe bújtatva. Egyfelől megjelennek a gazdag díszítések, de a letisztultabb darabok is helyet kaptak a kollekcióban, a kockás motívumok pedig szintén emlékezetes darabjai voltak a kifutónak.

anna_sui_2018_new_york-i_divathet_oszi_teli_ready-to-wear_kollekcio.png

Anna Sui

Anna Sui ruhakölteményei ezúttal is lenyűgöztek, a gazdag mintákkal díszített darabok ugyanis virág- és, állatmintákkal, illetve geometrikus és nonfiguratív elemekkel tarkítva egy rendkívül változatos, mégis egységes kollekciót alkottak. Az élénk színek használata pedig megtörte a ruhadarabok alapvetően sötéten romantikus hangulatát.

badgley_mischka_2018_new_york-i_divathet_oszi_teli_ready-to-wear_kollekcio.png

Badgley Mischka

A Badgley Mischka kifutóján a romantikus darabok hódítottak, ami a virágmintákban, hímzésekben és csipkékben tökéletesen megmutatkozott. A tervezők mindehhez mesterien párosították a vad állatmintákat, és a csillogós, flitteres, kockás darabokat, nagyszerűen vegyítve a romantikus és harsány elemeket.

michael_kors_2018_oszi-teli_ready-to-wear_kollekcio_new-york-i_divathet.png

Michael Kors

Kockák és virágminták hódítottak Michael Kors kifutóján. A tervező az élénk piros és sárga színeket előszeretettel használta ruhakölteményein, teljesen hétköznapi és hordható darabokat vonultatva végig a kifutón. Az elegánsabb alkalmi viseletek is helyet kaptak a kollekcióban, illetve arc és állatminták is feltűntek egyes darabokon.

marc_jacobs_oszi-teli_ready-to-wear_kollekcio_2018_new_york-i_divathet.png

Marc Jacobs

Marc Jacobs ezúttal oversized kabátokat és hatalmas sálakat álmodott meg, széles karimájú fekete kalapokkal párosítva. A tervező színpalettája sötét és rikító árnyalatokat egyaránt tartalmazott, melyek zseniális, kontrasztos párosításokkal jelentek meg a kifutón, egy komorabb hangulatú kollekció keretein belül.

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr8813652188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása