shine

Az új Converse pasztell színekben érkezik

2018. január 17. - Romi.

uj_pasztell_converse_cipok.png

Sziasztok! A mai bejegyzésben a Converse és Tyler, The Creator újabb kollaborációjáról hoztam nektek képeket. A márka és a rapper közös kollekciója, a Golf le Fleur ugyanis újabb három darabbal bővült, megtartva a korábbi designt, és ahogy az előző kollekcióban, úgy ezúttal is nagyobb hangsúlyt kapott a virágminta, mint a One Star logó.

A kollaboráció négy pulóvert és három pasztell színű cipőt eredményezett, Geranium Pink, Bachelor Blue, és Jade Lime árnyalatokban. A cipők számozása ugyan uniszex, én mégis inkább női daraboknak tartom ezeket a lábbeliket, hiszen amellett hogy sportosak, a halvány színek és játékos virágminták némi nőiességet csempésznek a sportos cipőkbe, így egy igazán csajos outfithez is nagyszerűen párosíthatók. A lábbelik kb $100-ba, vagyis nagyjából 25 000 Ft-ba fognak kerülni, beszerezni pedig külföldön, vagy online tudjátok.

tyler_creator_converse_geranium_pink.jpg

tyler_the_creator_converse_bachelor_blue.jpg

tyler_the_creator_converse_jade_lime.jpg

tyler_creator_converse_blog.jpg

tyler_creator_converse_divat.jpg

tyler_creator_converse_golf_le_fleur_kollekcio.jpg

tyler_creator_converse_kollaboracio.jpg

források: Popsugar × Highsnobiety

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr8513582763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása