shine

Karl Lagerfeld és a Vans közös kollekciója hamarosan a boltokban

2017. szeptember 01. - Romi.

vans_x_karl_lagerfeld_5.png

Egy korábbi facebook bejegyzésben már említettem, hogy Karl Lagerfeld és a Vans egy közös kollekción dolgoznak, ám akkor még nem tettek közzé képeket munkájuk eredményéről. A tegnapi nap folyamán azonban fény derül arra, hogy mire is képes együtt a neves tervező és a népszerű márka.

A Vans korábban már együttműködött az Opening Ceremonyval, a Disney-vel és a The Beatles-szel, ezúttal azonban sokkal visszafogottabb és hordhatóbb ruhák és kiegészítők érkeznek a boltokba.

vans_x_karl_lagerfeld_pulcsik.png

Karl Lagerfeld olyan divatházak kreatív igazgatójaként vált híressé, mint a Chanel, Fendi valamint saját márkát is alapított Karl Lagerfeld néven. A divattervező a fekete-fehér árnyalatokat előszeretettel alkalmazza munkáiban, mely a jelenlegi kollaboráció darabjain is megmutatkozik, Lagerfeld ugyanis csupán ezt a két színt használta a tizenkét darabos kollekcióban.

vans_x_karl_lagerfeld_cipok_1.png

A mindössze hat darab cipőt (sliponok és tornacipők), két pólót, egy bomber felsőt, egy pulóvert, egy hátizsákot, és egy baseball sapkát tartalmazó kínálat darabjai 40 és 300 dollár között mozognak (kb 10 000 és 77 000 Ft). A kollekciót Karl Lagerfeld és a Vans közös logója, valamint a kockás minták és a tervező saját arcképének vonalai díszítik.

vans_x_karl_lagerfeld_kollekcio.png

A kollekció szeptember 7-étől lesz elérhető online a karl.com, és a vans.com oldalakon, valamint a Karl Lagerfeld márkaboltokban is megvásárolhatók lesznek a termékek.

forrás: Elle × Popsugar

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr2512795792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása