shine

Érkezik Michael Kors új kapszulakollekciója

2017. augusztus 31. - Romi.

michael_kors_kapszulakollekcio.png

Michael Kors egy különleges kapszula kollekciót készül piacra dobni a DFS-sel közösen, melynek arca a kínai színésznő, Yang Mi, akinek a neve talán számunkra nem sokat mond, hazájában azonban a legfelkapottabb hírességek egyike.

A mindössze14 terméket tartalmazó kollekció eddig tizenkét darabjáról láthattunk képeket, így annyi biztos, hogy néhány új táskával, különböző kiegészítőkkel és két kabáttal fog bővülni a Michael Kors tárháza. Ezen termékek szeptember 1-jétől már megvásárolhatók, köztük olyan klasszikusokkal, mint a sokak által kedvelt minik és a hétköznapok kedvence, a Mercer táskák.

michael_kors_x_dfs_mercer_taska.png

Ez a második alkalom, hogy Michael Kors és a DFS egy közös kapszulakollekción dolgozik. Korábban  áprilisban láthattuk együttműködni ezen márkákat egy olyan kollaboráció keretein belül, melyet az utazás inspirált. Az akkori kollekció - a mostanihoz hasonlóan - táskákat, órákat és ékszereket tartalmazott.

michael_kors_x_dfs_mini_taska.png

A táskák színvilága egy rózsaszín dzsungel fikcióján alapul, így a cseresznyés, és halvány rózsaszín árnyalatok kerültek előtérbe arany részletekkel fűszerezve. A táskákat az ismerős kis lakat mellett pom-pomokkal, kendőkkel és színes zebramintákkal varázsolták még különlegesebbé. A kollekciót továbbá a Michael Kors táskák letisztultsága jellemezte, így azok a hétköznapokon is nagyszerűen megállják a helyüket.

michael_kors_x_dfs_kiegeszitok.png

A nőies és elegáns vonalat erősítette a rózsaszínes-bordós árnyalatokban pompázó napszemüveg, a színes, zebracsíkos pénztárca és a vékony, bőrszíjjal ellátott karóra melyek a táskákkal kombinálva tökéletes kiegészítői lehetnek egy-egy outfitnek, mind a hétköznapokban, mind elegáns eseményeken.

michael_kors_x_dfs_kabatok.png

A sportosabb stílus kedvelőiről sem feledkeztek meg, a kollekció ugyanis tartalmaz két kabátot, amelyek nagyszerűek lehetnek a hideg hétköznapokra. A pufi darabok fekete és élénk kék színben lesznek elérhetőek, karcsúsított derékkal, hogy azért ne vesszen el az alakunk a vastag kabátban.

michael_kors_x_dfs_taskak.png

A táskák tervezésekor sem csak az elegáns stílus kedvelőire gondoltak, mivel egy hatalmas, kényelmes hátizsákkal és egy kisebb keresztpántos oldaltáskával is készültek. Ezen darabokat terepmintás elemek díszítik, ám a megszokott zöld helyett inkább a szürkés árnyalatokat választották, melyekbe vegyül egy kevés cseresznyés színvilág.

forrás: WWD

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr712790708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása