shine

Újabb Nike kollaboráció

2017. augusztus 24. - Romi.

nike_es_a_virgil_abloh.png

Az A.L.C.-vel, majd a Swarovskival való együttműködés után a Nike ismét egy neves divatmárka kreatív igazgatójával közös kollekciót fog piacra dobni. Az Off-White tervezője, Virgil Abloah lesz az új kollekció megalkotója, melyben tíz ikonikus modellt gondolt újra.

nike_es_virgil_abloh.png

A tervező olyan modelleket bújtatott saját egyedi stílusába, mint az Air Jordan I, Air Max 90, Air Force 1 Low, Converse Chuck Taylor és még sorolhatnánk.

nike_es_abloh_kolaboracio.png

A tíz stílus két csoportra osztható "Revealing" és "Ghosting," mint a régi klasszikusok az open-cut design és az áttetsző részletekkel rendelkező futurisztikus darabok. A designba olyan feliratokat vitt bele, mint a "SHOELACES" mely a cipőfűzőkön olvasható, a talpak oldalán pedig felváltva olvasható az "AIR," "FOAM" és "VULCANIZED" feliratok.

nike_es_az_offwhite.png

A "The Ten" projekt öt darabja, az Air Jordan I, Nike Blazer, Nike Air Presto, Nike Air Max 90, és Nike Air VaporMax négy városban már szeptembertől elérhető lesz. New Yorkban (szeptember 9-13), Londonban (szeptember 18-22), Milánóban (szeptember 21-25) és Párizsban (szeptember 26-30) a márkaboltokban.  A teljes kollekció novemberben érkezik a Nike üzletben.

forrás: Elle

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr1512774336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása