shine

Őszi-téli trendek

2017. augusztus 21. - Romi.

2017-18_oszi-teli_trendek_2.png

Hamarosan beköszönt az ősz, ami a divatrajongóknak egyet jelent az új trendek megérkezésével. Idén a csillogós darabok, tollak és feltűnő szőrmék fogják sokaknál kiverni a biztosítékot, de a visszafogottabb stílus kedvelőinek is lesz bőven mit szemezgetniük a virágos, kockás, vadító piros és kötött darabok közül. A bejegyzésben összegyűjtött 11 őszi-téli trend közül biztosan Ti is találtok majd kedvetekre valót.

nevtelen-1_18.png

Ragyogás

Csillámporos hajtövek vagy szikrázó sminkek formájában a glitterek már nyáron is hódítottak, de nem kell búcsút intenünk nekik, mivel ezek a szikrázó darabok ősszel is velünk maradnak. Az újdonság csupán annyi, hogy ezúttal a ruhatárunkba is becsempészhetjük a csillogást, a kifutókat az ezüst darabok uralták, bár más színek is is feltűntek gondoljunk csak a Balmain arany ruháira, vagy J.Crew szikrázó kék csizmájára.. Arra azért ügyeljünk, hogy ne essünk túlzásba! Sose párosítsunk csillogós darabokat egymással, a túl sok hatás elkerülése végett. A farmerekhez, blézerekhez azonban bátran nyúlhatunk, a lényeg, hogy a túl hangsúlyos ruhákat és kiegészítőket kerüljünk.

tollak.png

Tollak

Az egész ruhát beborítva, vagy csak a kisebb részleteket tarkító tollak lesznek az idei év talán egyik legkülönlegesebb darabjai. Rendkívül sok mindennel párosíthatóak, a laza farmertől kezdve az elegáns darabokig, persze túlzásba itt se nagyon essünk, inkább visszafogottabb ruhákkal viseljük.

szorme.png

Szőrme

Nem kell az unalmas barna, fekete, vagy fehér mellett döntenünk, idén bátran viselhetünk több színből álló, vagy egyszínű, mégis élénk árnyalatokban pompázó darabokat. Azért az örök klasszikusok kedvelőinek sem kell aggódniuk, hiszen egy jól bevált darabbal sosem foghatunk mellé.

piros.png

Piros

Vibráló, és feltűnő árnyalat, nekem mégis az egyik kedvencem, és nem mellesleg az ősz egyik trendszíne. Nagyszerűen kombinálható, és a megfelelő árnyalat megtalálásával bárki viselhet olyan darabot, amelyben garantáltan remekül fog kinézni. A piros tipikusan olyan szín, ami már önmagában elég nőies, felhívja a figyelmet viselőjére, ugyanakkor nem lesz közönséges az összhatás sem, de azért vigyázzunk, ha élénkebb színekkel akarunk kombinálni.

oltony.png

Öltöny

A maszkulin hatású öltönyök bár nem számítanak annyira nagy újdonságnak, idén ősszel mégis hódítani fognak kiváltképp a szürke, irodai viseletre hajazó darabok. A sima, egyszínű darabok is népszerűek lesznek, de a kockás mintáktól se riadjunk vissza, akár karcsúsított fazonban is bátran viselhetjük.

40s_blue.png

40-es évek kékje

Ez a gyönyörű, ugyanakkor visszafogott árnyalat lesz az idei őszi és a téli hónapok egyik kedvence. Egy nagyon kellemes és jól kihasználható színről van szó, amit bátran viselhetünk a legtöbb árnyalattal. Bár egy hideg színről van szó, kissé pasztelles, szürkés beütésének köszönhetően a meleg bőrtónusú hölgyek is bátran viselhetik.

szuk_derek_1.png

Szűk derék, övek

Idén búcsút inthetünk az oversized kabátoknak, a szűkített derék ugyanis ismét hódít. Akár a ruhák szabásvonalát tekintve, akár egy övvel összefogva emelhetjük ki derekunkat, ezáltal egy sokkal nőiesebb és elegánsabb összhatást kölcsönözve outfitünknek. Különösen az öveken lesz idén a hangsúly, főleg a vastagabb darabokon, de vékonyabb társaikat is bátran viselhetjük, ha az összeállított szettünk úgy kívánja.

soft_leather.png

Bőr

Az igazi, örök klasszikus. Nem múlik el ősz anélkül, hogy a bőrkabátunk után ne nyúlnánk, most ráadásul jóformán bármilyen formában viselhetjük ezt az anyagot. Legyen szó szoknyáról vagy nadrágról, velúr, vagy fényes darabokról, idén ezek mindegyike megengedett. Természetesen mindig valami új csavar is érkezik a jól bevált darabokhoz, ezúttal a puha, vékony anyagú bőrökben lehetünk igazán divatosak.

kockas.png

Kockás

Már nyáron is nagyon szerettük az apró kockás darabokat, és ennek a szerelemnek télen sem kell véget vetnünk, sőt! Most igazán divatosak lehetünk ebben az amúgy is klasszikusnak számító mintában, ugyanis most bármilyen stílusban és formában viselhetjük, egyedül talán a színesebb darabokat nem árt kerülni.

kotott_pulcsi.png

Kötött Pulcsi

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam a hideg tél és a kötött pulcsi szinte egy fogalomnak számít. Legyen szó egyszerűbb, színesebb, mintás vagy csavart formákkal megbolondított darabokról, a vastag pulóverek mindig hű társaink voltak a hűvösebb hónapokban. Idén az oversized, kényelmes darabok lesznek nagy kedvencek, melyek remélhetőleg kényelmesebbé fogják varázsolni a fagyosabb napokat.

viragmintak.png

Virágminták

Tavasszal és nyáron a virágminták nagy kedvenceink, ám az ősz beköszöntével ezek a játékos darabok hamar a szekrényünk mélyére kerülnek. Idén mégsem kell száműznünk kedvenceinket a hűvösebb időkben sem, mert ezek a nőies minták a lehető legtöbb színben és fazonban velünk maradnak az őszi és téli hónapokban egyaránt.

képek: × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × ×
források: × × ×

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr5512743196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása