shine

2017 Spring/Summer Fashion Trends

2017. február 11. - Romi.

bej.png

Sziasztok! Ebben a bejegyzésben 2017 legújabb divattrendjeit gyűjtöttem össze, melyeket egészen biztosan imádni fognak azok, akik szeretnek nőiesen öltözni.

nevtelen-1_3.png

Pink

A rózsaszín egy árnyalata, a fuxia lesz az idei trendek egyik nagy kedvence.  Párosíthatjuk ezt a vibráló színt fehér vagy fekete ruhákkal, amennyiben visszafogottabb összhatást szeretnénk elérni. Ellenben, ha bevállalósabbak vagyunk, pirossal, vagy akár egy másik pink darabbal kombinálva is szuper lesz a végeredmény. Mivel egy tipikus csajos színről van szó, érdemes inkább  ezen a vonalon maradni és blúzokkal, blézerekkel kombinálni, ugyanakkor egy farmer póló kombó is remekül működhet a megfelelő darabokkal kiegészítve.

2_5.png

Floral Print

Virágos darabokkal a tavaszi és nyári hónapokban nem lehet hibázni, ráadásul nagyon jól kombinálhatóak ezek a minták, hiszen a laza farmertől kezdve egészen az elegáns szövetnadrágokig nagyszerűen párosíthatók mindennel. Ha pedig inkább a ruhák szerelmesei vagyunk válogathatunk a mini, midi és maxi darabok között.

3_4.png

Ruffles

Idén hódítanak a csajos, fodros darabok, legyen szó letisztult, egyszínű felsőkről, vagy mintásabb, feltűnő darabokról. Jó hír, hogy rengeteg anyagból és fazonból válogathatunk, hiszen a V alakú, vállakon és ujjakon található fodrok egyaránt hódítanak, gyakorlatilag mindenki megtalálhatja a számára előnyös fazont. Ezen kívül nagyon jól kombinálhatóak, ugyanis legyen szó bőrről, farmerról, vagy szövetnadrágról, a hatás garantáltan nem marad el.

4_2.png

Lace

Ha valami igazán feltűnőre vágyunk az elkövetkezendő hónapokban, a fűző tökéletes megoldás lehet, hiszen egyszerre párosítható nőiesebb és lazább darabokkal. Elég valószínű, hogy egy viszonylag múló trendről van szó, így nem érdemes túl sokat költeni erre a kiegészítőre, viszont ha beleszerettünk mindenképpen érdemes beszerezni egy nem csupán a ruhatárunkhoz, de a pénztárcánkhoz is passzoló darabot.

5_1.png

Oversized shoulders

A széles vállú darabok a lehető legkülönfélébb formákban hódítanak, hiszen az extra nagy válltömésektől kezdve a puffos vállakon át, a lekerekített darabokig minden megtalálható az üzletekben. Nem ajánlottak ezek a stílusú darabok, ha a vállaink szélesebbek az átlagosnál, illetve a szoknyákkal és bővebb nadrágokkal való párosításoktól is érdemes óvakodni.

6.png

Kitten heels

Divat a törpesarok, ami igazán jó hír lehet azoknak akik bár szeretik a nőies, elegáns cipőket, mégis inkább kerülik a tíz centis sarkakat. Mivel ezekben a cipőkben egyszerre lehetünk kifinomultak ugyanakkor a kényelemről sem kell lemondanunk, tökéletes választás lehet a hétköznapokon is. Ezek a lábbelik bár inkább elegáns darabokkal párosíthatók, egy farmer-póló kombinációval is nagyszerűen működnek.

7.png

Stripes

A csíkok továbbra is hódítanak, legyen szó vastagabb, színes mintákról, vagy vékony, hajszálcsíkokról. Ezek a darabok nagyszerűen mutatnak szövetnadrággal és farmerrel egyaránt, illetve egy ballonkabáttal, vagy bőrdzsekivel is szuperül mutatnak. Ha szeretnénk egy kicsit optikailag vékonyítani magunkat, mindenképpen függőleges csíkozású darabot válasszunk!

8.png

Net Stockings

Újra divat a necc harisnya! Ezt a feltűnő kiegészítőt értelemszerűen szoknyával érdemes párosítani, ha kissé nőiesebb végeredményt szeretnénk, ugyanakkor, ha szeretnénk lazábban öltözni, akkor egy mom jens-szel is elképesztő végeredményt tudunk elérni.

képek: × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × ×

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr612168712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása