shine

Egy szuper kézkrém száraz bőrre

Garnier: Intensive Care Repairing

2017. január 06. - Romi.

1_1.png

Sziasztok! Ma az egyik kedvenc kézkrémemet szeretném Nektek bemutatni, ami nem más, mint a Garnier Intensive Care Repairing nevet viselő kézápoló. Ha nektek is extra száraz bőrötök van, és még nem találtatok az állandóan kirepedező, kisebesedő kezetekre megoldást, akkor kattintsatok a tovább gombra! :)

Megközelítőleg két éve használom kizárólagosan ezt a terméket a kezemre, előtte rengeteg mindennel próbálkoztam, de semmi nem vált be. Bevallom nem is vártam tőle túl sokat, de szerencsére pozitívan kellett csalódnom. Már az első használat után jelentősen javult a bőröm állapota, és néhány használat után teljesen rendbehozta, ami számomra egy kissebb csoda volt.

Az én bőrömnek napi egy-két használat bőven elég, és tényleg nem csupán arról van szó, hogy a megszokott érdesség elmúlik, hanem kifejezetten puhává varázsolja a bőrömet, tehát gyakorlatilag amit ez a krém a leírásban ígér nekünk, azt maradéktalanul teljesíti. Bár az öregedésgátló részéről nem tudok nyilatkozni, erre ugyanis még nincs szükségem, és ha már itt tartunk leírom Nektek, hogy egészen pontosan mit is ígér nekünk ez a készítmény:

Az allantoin ápolja a különösen igénybevett (repedezett, érdes) kézbőrt
A glicerin láthatatlan filmréteggel védi a kezet.
Az UV szűrő gátolja a kézbőr idő előtti öregedését.

Mindössze egyetlen negatívumot tudok a számlájára írni, mégpedig, hogy kissé ragacsos érzeted hagy maga után, ami napközben kissé kellemetlen lehet (bár engem személy szerint nem zavar).

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr1012089101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása