shine

Az év színe: greenery

2017. január 01. - Romi.

3_1.png

Boldog új évet kívánok Nektek! Mivel a Pantone még decemberben kiválasztotta 2017 színét, mely a greenery nevet viseli, gondoltam egy rövid bejegyzés keretében írok néhány szót erről az árnyalatról. Egy nagyon élénk, vibráló színről van szó, mely friss és üde sárgás-zöldes árnyalatával a tavasz első napjait hivatott idézi.

5.png

A greenery a természet egy páratlan színe, egy kellemes, megnyugtató árnyalat ami közelebb hozza a természetet, és egy kis életet csempész a mai modern, szürke hétköznapokba.

2_1.png

1.png

A lakberendezésben lehet a szoba igazi ékessége egy gyönyörű zöld növény, ha pedig hadilábon állunk a locsolással érdemes kaktuszban, esetleg mű változatokban gondolkozni. Emellett fali képekkel is nagyszerűen feldobhatjuk a lakásunkat, itt is érdemes a természetet ábrázoló fotókkal vagy festményekkel tervezni. Különböző textíliákat is bevethetünk, legyen szó akár plédekről, akár díszpárnákról.

3_2.png

4_1.png

 A kifutókon is hódított a greenery gondoljunk akár Michael Kors, vagy Emilio Pucci 2017-es tavaszi kollekciójára. Mivel egy meglehetősen feltűnő árnyalatról van szó érdemes semleges színekkel párosítani ezt a zöldes színt, ha pedig úgy érzitek, hogy kívül esik a komfortzónátokon, mégis szeretnétek valahogy belecsempészni egy kevés greeneryt az outfitetekbe, érdemes a kiegészítőkkel játszani.

források: × × × × × × × × × ×

A bejegyzés trackback címe:

https://s-hine.blog.hu/api/trackback/id/tr10012088715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása